Fetullah Gülen’den “trilyonluk miras” iletisi: “Hastayım” dediği görüntüsünden daha sonra artık de ses kaydı

bencede

New member
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son yayınlanan görüntüsünde hastalığını deklare etti. Fetullah Gülen, “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” dedi. Bu görüntüden daha sonra Fetullah Gülen’in yeni ses kaydı yayınladı. Gülen’in görüntü yerine ses kaydı yayınlaması dikkat çekerken, ses kaydında FETÖ üyelerine “ölüm” ve “miras” bildirisi verdi. Odatv, FETÖ elebaşı Gülen’in 16 Kasım 2021 gecesi zehirlendiğini duyurmuştu. Zehirlenme olayının akabinde Gülen’in sıhhatini kaybettiğini Odatv yazmıştı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son görüntüsü Youtube’da bir hafta evvel yayınlandı. Fetullah Gülen, yayında hastalığını anlattı. Gülen, “Ben çok fazla değil fakat biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, o denli bir şey var” dedi.

İşte o görüntü:

GÜLEN’DEN “TRİLYONLUK MİRAS” İLETİSİ

Fetullah Gülen’in hastalığını deklare ettiğı görüntüsünden daha sonra bu kere ses kaydı yayınlandı. Gülen’in görüntü yerine ses kaydını tercih etmesi dikkat çekti.

Halifelerin hayatından örnekler veren Gülen, önderin şahsî çıkarını düşünmemesi gerektiği bildirinin verdi. Gülen, kendisini dinleyen şahıslara “Ben dilerim bizim arkadaşlarımız bu çizgiyi korurlar, trilyonlara malik olsalar…” dedi.

Gülen, ses kaydının sonunda ise “ölüm” iletisi vererek “Dünyasına, dünyasına, ‘dünya benim’ diyenin gittikti dün yasına” dedi.

İşte o ses kaydı:

ODATV ZEHİRLENDİĞİNİ YAZMIŞTI

Odatv, FETÖ başkanı Fetullah Gülen’in, 16 Kasım 2021 gecesi zehirlendiğini duyurmuştu. Bu haberi dünya Odatv’den öğrendi. Örgüte zehirlenme olayı ile ilgili konuşmama talimatı verilirken, dışarıya bilgi sızmaması için ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki örgüt çiftliğinde güvenlik en üst düzeye çıkarılmıştı. Odatv’nin haberinden daha sonra, örgütün resmi internet sitesinden bir montaj görüntü yayınlanmış ve örgütün çabucak hazırladığı görüntüde, Fetullah Gülen’e ilişkin üç başka eski manzarayı montajlayarak servis ettiğini bir daha Odatv ortaya çıkarmıştı. Yayınladıkları montaj görüntü ile FETÖ başkanı Gülen’in “sağlıklı” olduğunu öne sürmüşlerdi.

İLGİLİ HABER: Fetullah Gülen hastalığını kendisi deklare etti

İLGİLİ HABER: Odatv örgütün kalbinden bildiriyor: Fethullah Gülen zehirlendi

İLGİLİ HABER: Bir haftalık sır… Odatv yakaladı Gülen ekrana çıktı