Zeynep Bastık Dubai’den paylaştı: 1987’den beri en sıcak Mart

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Son devirde yıldızı parlayan, beraberinde sahne ve reklam gelirleri ile Türkiye’nin en çok kazanan müzikçileri içinde yer alan Zeynep Bastık, mesleğiyle olduğu kadar özel hayatı ve paylaşımlarıyla da sık sık isminden kelam ettiriyor.

‘Evlilik iyi’Zeynep Bastık-Tolga Akış’tan yeni pozHaberi Görüntüle

Toplumsal medyayı etkin olarak kullanan 28 yaşındaki ünlü isim, son olarak Dubai tatilinden yayınladığı karelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Havuzda çekilen bikinili pozlarını 2,2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından “1987’den beri en sıcak Mart” notuyla paylaşan müzikçiye, kısa müddette 130 binden çok beğeni ve 7 binden çok yorum geldi.

Takipçileri, Bastık’a, “Ama bu haksızlık, biz burda donuyoruz”, “Güzelliğinle güneşi kapatıyorsun” ve “Size göre en sıcak, bize göre en soğuk” üzere yorumlar yaptı.

TENKİTLERLE DALGA GEÇTİ
Öte yandan geçtiğimiz aylarda Zeynep Bastık’ın meslektaşı Edis Görgülü ile bir partide samimi biçimde dans ettikleri görüntü toplumsal medyanın gündemine oturmuştu. İkilinin dans görüntüsüne gelen “Zeynep’in eşi bu duruma ne diyecek?” yorumlarının akabinde, Tolga Akış sessizliğini bozmuş ve hakkında yapılan tenkitlerle dalga geçmişti.

‘Hepimizde müsaade epeyce derin’Tolga Akış-Zeynep Bastık çiftinin acı günü Haberi Görüntüle

“KÜFÜRLERİNİZİN BİR KISMINI GÖRDÜM”
Bir fotoğrafını yayınlayan Tolga Akış, “Küfürlerinizin bir kısmını gördüm. Komik şeyler de vardı. Giderek büyüyen kocaman bir aileyiz” tabirlerini kullanmıştı. “Kendimi şu an Zeynep Bastık’ın kocası üzere hissediyorum” yorumu üzerine ise “Bir rahatlama, bir genişlik gelmiş” iletisini yazan Akış, kendilerinden açıklama istenmesine “Ne diyelim istiyorsun?” diyerek karşılık vermişti.

daha sonrasında hususla ilgili bir açıklama daha yapan Tolga Akış, “Güldük eğlendik de baya toksik bu memleket. Allah kolaylık verin hepimize” kelamlarıyla, dans görüntüsünü eleştirenlere reaksiyon göstermişti.

“ZEYNEP BENİM KARDEŞİM”
Görüntü ile ilgili konuşan Edis, “Her şeydilk evvel biz Zeynep’le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi (Tolga Akış) menajerim. Dansa gelince o baş başayken yapılan bir dans değildi. Orası bir sahne ve bizi izleyen 300 kişi var. Biz bir performans sergiliyoruz ve Zeynep’in müziğini canlandırıyoruz” demiş ve eklemişti:

“Önce söyleyenlere gülüp geçtim lakin daha sonrasında üzüldüm. Küçük bir kesitle yargılandık ve bu durum üzücü bir hal aldı. Aslında açıklanacak bir şey yok, sahne üzerindeki şov gerçek hayattan öbür bir şeydir.”

“BÖYLE MAGAZİNE ALIŞIK DEĞİLİZ”
daha sonraki aylarda ise hoş müzikçinin hazırladığı YouTube kanalındaki yılbaşı özel programına konuk olan Edis, 2021 yılını kıymetlendirerek, Bastık’ın sorduğu “2021 yılının en abartılmış olayı neydi?” sorusuna yaptıkları dansı göstermişti. “Bence seninle olan dansımdı. Yeri gelmişken son kere konuşalım bu konuyu” diyen Edis, şu sözleri kullanmıştı:

“Önümüzde 300 kişinin olduğu bir yerde biz esasen bu biçimdeyiz. Dokunaklıyız, severiz, kardeşiz. Bu durumun bu biçimde barlarda dans ediyormuşuz üzere abartılmasını anlamıyorum hakikaten. bu biçimde magazine alışık değiliz. O saatten daha sonra haberlerin önünü alamadık ya birinci kere magazini tanıdım. Bir mevzunun ne kadar abartılabileceğini bu biçimde gördüm!”

Dans görüntüleri olay olmuştu! Edis’ten Zeynep Bastık açıklamasıHaberi Görüntüle