Yunus Emre Özden: Adayı yakacaktık!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Son olarak Survivor 2022 All Star’da yarışan Yunus Emre Özden; Nagihan, Yasin ve Gökhan ile eleme heyecanı hayatış, halk oylamasında en düşük SMS’i alarak adaya veda etmişti. Yunus Emre’nin adadan elendiğini öğrenen Yasin ise arkadaşına sarılarak gözyaşı dökmüştü. Adadaki en yakın arkadaşına veda etmekte zorlanan Yasin, Yunus Emre’ye uzun müddet sarılarak ağlamıştı.

Survivor All Star müsabakasından elenerek yurda dönen Yunus Emre Özdilk evvelki gece Yeniköy’de bir yerden çıkarken görüntülendi. Sevgilisi Beria Gözen ve reklam sinemasında oynadığı şampuan markasının sahibi Fatih Bayram Karabulut’la gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özden, Survivor’da yaşadıklarını anlattı.

“PARA CEZASINI ÖĞRENİNCE VAZGEÇTİK”

“Bir sabah uyandım, Yasin Obuz beni kameraların dışına çağırdı. Ne olduğunu sorduğumda ‘Kanka adayı yakacağız benimle misin?’ diye sordu. Ben de seninleyim dedim. Çok büyük para cezası ödeyeceğimizi öğrenince vazgeçtik” diye konuştu.

Beriza Gözen’le üç yıldır bir arada olduğunu ve her şeyin hoş gittiğini söyleyen Yunus Emre Özden, bir müzik çıkaracağını da sevenlerine müjdeledi.

Öte yandan Yunus Emre Özden’in, kız arkadaşı Beria Gözen’e şiddet uyguladığı tez edildi. Gözen, hastane odasından çektiği kareyi paylaştı.

“KADINA GÜCÜ YETEN ACİZLER”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gözen, “Kadına gücü yeten erkekler, acizler… Uygun görünüp numara yaparlar. İstedikleri olmayınca şiddet! Her türlüsüne lanet olsun” tabirlerini kullandı.

Yaptığı paylaşımlarla isim vermeden eski sevgilisi tarafınca darp edildiğini lisana getiren Gözen, “Vefa fazlaca öbür bir şey. Bir şeyler nizama girsin diye sabretmek yetmiyor. İşlerine gelmeyince tehdit ederler, döverler. hanımız lakin bir bayan üzere anlayamayız! Delikanlı adam bayan dövüp daha sonra çamur atmaz. Herkes kendi vicdanını yaşar” açıklamasını yaptı.

“UYKULARDAN SIÇRAYARAK UYANIYORUM”

“En sıradani ailesi şahit duruma. Uykulardan sıçrayarak uyanıyorum. Allah ıslah etsin, benden uzak etsin. Yapılan yanlışlar beni yordu. Davamdan vazgeçmeyeceğim. Bir insanın ömrü oyuncak değil. Yak, yık, otur, seyret asla değil.”

“KUŞ ETİ YEMEYE ALIŞANLAR…”

Bu paylaşımların akabinde sessizliğini koruyan Yunus Emre Özden’den “Kuş eti yemeye alışanların, kaplana dişi geçmez!” biçiminde paylaşım geldi.