Yaşar İpek’ten Aleyna Tilki itirafı! ‘Sosyal medyadan baktığım tek meşhur’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2018 yılında Fransa’da evlendiği Seren Serengil’den 2020 yılında mutabakatlı olarak boşanan Yaşar İpek, geçtiğimiz aylarda kendisi üzere müzikçi Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı tezleriyle gündeme gelmişti.

‘EBRU GÜNDEŞ’LE AŞK YAŞIYOR’ ARGÜMANI
İpek’in, Ebru Gündeş’in paylaşımlarına yorum yapması ve beğeni yapması savlara sebep gösterilmişti. Çıkan haberlerin akabinde sessizliğini bozan ünlü isim, “Söz konusu değil bu biçimde bir şey. Ebru Gündeş’i ömrüm boyunca 3-4 defa gördüm, o da sahnede. Çok sevdiğim hürmet duyduğum bir sanatçı arkadaşımdır” sözlerini kullanarak aşk tezlerini yalanlamıştı.

TİLKİ’YE OLAN HAYRANLIĞINI ANLATTI
Şimdilerde yeni çıkardığı ‘Aman’ müziğiyle isminden kelam ettiren 41 yaşındaki Yaşar İpek, tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu.

Aleyna Tilki, dün Instagram hesabından İngilizce müziği için çektiği klipten imajlar yayınlamıştı. Programda genç popçunun haberinin yayınladığı sıralarda Yaşar İpek, canlı yayında genç popçu Tilki’ye olan hayranlığını lisana getirdi.

Tilki’yi epeyce beğendiğini söyleyen İpek, “Çok hoş kız. Sesini de fiziğini de tipini de her şeyini epeyce beğeniyorum. Fotoğraflarına büyütüp bakıyorum” sözlerini kullandı.

“PIRIL PIRIL BİR KIZ”
“Sosyal medyadan baktığım tek ünlü diyebilirim” diyen müzikçi, “Aleyna hayli hoş ve hayli yetenekli bir kız. Sesi hoş kendine hoş. 22 yaşında pırıl pırıl tertemiz bir kız. Yaşına göre de hayli şey yaptı, bu İngilizce müzikçisi da tutarsa onu tebrik edeceğim” dedi.

Sunuculardan Gülşen Yüksel Salt’ın “‘Dünya ahiret kardeşin olsun” kelamlarına Yaşar İpek; “Yok o denli bir şey demiyorum. Nereden çıkardın artık bunu” diye karşılık vererek herkesi şaşırttı.

İPEK’İN YARGILANDIĞI DAVADA SERENGİL DİNLENDİ
Yeşilköy’de 5 Mayıs 2020’de müzikçi Seren Serengil arkadaşı Sisi lakaplı toplumsal medya fenomeni Seyhan Soylu’nun konutundayken; o periyotta boşanma basamağında olduğu eşi Yaşar İpek olayın yaşandığı yere gelmişti. Tezlere nazaran; Yaşar İpek, burada Soylu ve Serengil’e hakaret edip, “Sizin ikinizi de delik deşik edeceğim” biçiminde tehditte bulunmuştu. Yaşananların akabinde Soylu ve Serengil, Yaşar İpek hakkında şikayetçi olmuştu. Olaya ait davanın son duruşmasında Seren Serengil dinlendi.

“YANINDA SİLAHLI BEŞERLER VARDI”
Serengil, “Takıntılı ve vazgeçmeyen bir tanesiydi. Nereye gitsem oraya geliyordu. Olay tarihinde boşanma sürecindeydik, ben hamileydim. Sanık konuta gelip hakaret ve tehditlerde bulunuyordu. Olay günü ben Sisi olarak tanınan Seyhan Soylu’nun konutuna giderken, bir görüntü çekip toplumsal medyada paylaştım. Sisi beni arayarak, Yaşar’ın konutunun önünde olduğunu, yanında da silahlı diğer beşerler olduğunu söylemiş oldu” dedi.

Ünlü isim, kelamlarına; “Araçtan inmemem gerektiği uyarısı yapınca ben de arabamı onların goremeyeceği bir yere park ettim. Sanığın yanında ablasının kocası ve tanımadığım bir kişiyi daha gördüm. Sanığın elinde silah görmedim ancak ablasının kocasında vardı. Sanık o sırada bağırıyordu, aracımı yakın bir yere park ettiğim için söylemiş olduklerini duyuyordum. Telefonla Seyhan’ı aradı ve tehdit etti” diye devam etti.

Duruşmada tıpkı olayla ilgili, Seyhan Soylu’nun cürümden ziyan goren sıfatıyla katıldığı, Bakırköy 13. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bir dava daha olduğu bildirildi. Mahkeme, her iki dava evrakının birleştirilmesine karar verdi. Duruşma bu niçinle ertelendi.