Victoria Beckham: Asla burun estetiği yaptırmadım!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Milliyet.com.tr
Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri memnun bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuğu bulunan ünlü çift, toplumsal medya paylaşımları ve özel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor.

“DÖVMELERİNİ niye SİLDİRDİN?”

Victoria Beckham’ın geçtiğimiz aylarda paylaştığı bir görüntüde, 23 yıllık eşi David Beckham için bileğine yaptırdığı bir dövmenin artık görünmediği hayranlarının dikkatini çekmişti. Bir takipçisi ünlü isme; “Dövmelerini niye sildirdin?” diye sormuştu.

Victoria Beckham’ın; David Beckham’ın baş harflerini içeren ‘DB’ dövmesi, evliliklerinin 10’uncu yıl dönümünde yaptırdığı İbranice yazılmış ‘beraber, sonsuza dek, ebediyen’ yazısı, evlilik yeminlerini yeniledikleri 8 Mayıs 2006 tarihinin Romen sayılarıyla yazılışı, Latince yazılmış ‘Baştan, yeniden’ yazısı, bir daha İbranice yazılan ‘Ben sevgilime, sevgilim bana ait’ yazısı ve kendisi, eşi ve üç oğlunu temsil eden beş yıldız formu olmak üzere biroldukça dövmesi vardı.

5 YIL EVVEL BAŞLADI

Hayranının niye sildirdiğini sorduğu dövme, 47 yaşındaki futbolcunun isminin baş harflerini içeren ‘DB’ dövmesiydi; ancak aslında Spice Girls’in ‘Posh’u, dövmelerini sildirme sürecine 5 yıl evvel başlamıştı. DailyMail’de yer alan habere bakılırsa; 2008 yılında kendi markasını piyasaya süren Victoria, dövmelerin yüksek profilli bir iş bayanına yakışmayacağını düşündüğü için bu sonucu verdiği tez edilmişti.

Victoria Beckham dövmelerinden kurtulmaya çalışırken, eşi David Beckham’ın ise 60 ile 80 içinde dövmesi bulunuyor.

“HER VAKİT BU TÜRLÜ BİR BURNUM VARDI”

Tüm bunların akabinde Victoria Beckham, ünlü makyaj sanatkarı Charlotte Tilbury ile bir YouTube görüntüsünde yer aldı. Burnuna estetik yaptırdığına dair ortaya çıkan dedikodularla ilgili konuşan Beckham, söylenenlerin gerçek olmadığını deklare etti ve gerçeği anlattı.

Tilbury, ‘gizli burun hilesi’ makyajını gösterdikten daha sonra, insanların kendisine burun estetiği yaptırıp yaptırmadıklarını sorduğunu paylaştı. Bunun üzerine, “Bunu anlayabiliyorum” diyen Victoria, şu sözleri kullandı:

İnsanlar benim de burun estetiği yaptırdığımı söylemiş olduler. Asla burun estetiği yaptırmadım, her vakit bu biçimde bir burnum vardı. Bu bir makyaj numarası.

“BUNUN GENÇ GÖRÜNMEYE ÇALIŞMAKLA İLGİSİ YOK”

Pagesix’te yer alan habere göre; kırklı yaştaki hoşluk ideolojisine gelince, Beckham makyaj sanatkarına bakımın ve makyajın olmadığınız biri olmaya çalışmakla ilgili olmadığını söylemiş oldu:

Cilt bakımının daha genç görünmeye çalışmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bu, kendinizin en uygun versiyonu üzere görünmek ve kim olduğunuzu kucaklamak ve heybetli ve süper görünmekle ilgili.

GÖĞÜS ESTETİĞİ YAPTIRDIĞINI KABUL ETTİ

Burnu için bıçak altına yatmadığını söylese de; Victoria Beckham 2017 yılında British Vogue için 18 yaşındaki haline yazdığı açık mektupta göğüs implantı yaptırdığını açıklamıştı. Ünlü isim, “Muhtemelen şunu söylemeliyim, göğüslerinle uğraşma” diye yazmış ve eklemişti:

Onca yıl inkar ettim bunu inkar ettim, aptalcaydı.. Güvensizliğin bir işaretiydi. Yalnızca sahip olduklarını kutla.