Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha düzgün

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ulaş Tuna Astepe, sunucu İbrahim Selim’in “Senin röportaj verdiğin rastladığımız bir şey değil. niçini nedir, hoşlanmaz mısın?” sorusu üzerine yılar evvel yaşadığı bir olayı anlattı.

“TATLI ŞEYLERDEN BAHSETMEK İSTİYORDUM”
Ünlü oyuncu, “yıllar evvelden birinci işe başladığım vakit içinderda bir röportaj yapmıştım. Röportajlar da bilirsin bundan evvelki röportajlar okunarak gerçekleştirilir sıklıkla. Benim de natürel bu biçimde sarsıntı, kayıplar üzere hikayelerim var hayatımda ve bir daha yeniden tekrar tıpkı sorular sorulmaya başlandı. Çok da hoş güneşli bir pazartesi günüydü Beyoğlu’nda ve tatlı şeylerden bahsetmek istiyordum fakat ‘Öyle mi? Sarsıntı hayatışsınız’ üzere sorularıyla haber çıkarmaya çalışan ısrarcı bir muhabir ile karşı karşıya olduğumu anladım. Söyleşinin bir noktasında olayları anlatırken ‘bu biçimde anlatınca da Zeki Demirkubuz sinemaları üzere oldu’ dedim. Natürel o sırada ses kayıt aygıtı kayıt almaya devam ediyordu ve sonraki gün manşet; ‘yaşamım Zeki Demirkubuz’a İlham Olurdu’ halindeydi. bu biçimde bir şey dememiştim ve bu başıma geldiği için ‘Artık yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi’ diye düşünerek röportajlardan kaçınıyorum” dedi.

Gazetecileri atlatmayı çalıştı‘Asla poz vermem. Burada yatarım fakat birlikte poz vermeyiz’Haberi Görüntüle

“BABAMDAN KALAN YADİGAR SAAT ÇALININCA HAYLİ ARADIM”
‘Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i, “Uğur getirdiğine inandığın için yanından ayırmadığın bir eşyan var mı?” sorusuna şu karşılığı verdi:
“Bir saatim vardı, babamdan kalma yadigar. Konutumuza hırsız girdi ve onu çaldı. Hala de arıyorum onu ve her işimde takmıştım uğur getirsin diye. Bir sabah kız arkadaşımla bir arada uyandığımızda meskendeki beyaz kilimimizin üzerinde iki siyah ayak izi gördük. Laptop’ı filan her şeyi almış ve o saati de almıştı. Yani o saati niye alırsın o denli hayli bir maddi pahası de yoktu. Ancak o devir diziyi izleyen, takip eden beşerler bir süre takmadığımı görür görmez ‘O saati niye takmıyorsun?’ üzere bildiriler atmaya başladı. Ben de pek yanıt veren biri değilim olağanda fakat birine ‘Hırsız girdi konutumuza, takmayın kafanıza’ biçiminde bir karşılık verdim. Bu büyük bir olaya döndü ve 10 gün içerisinde İstanbul’daki saatçim arayıp, ‘Ulaş senin saatini arıyorlar her yerde haberin olsun’ dedi. Beşerler bit pazarlarına filan gidip bu saati aramışlar, bu biçimde de tutkulu bir hayran kitlesi vardı o işin. Ben de bir an için umutlandım tahminen alan kişi görür de arayıp, ‘Abi o saat bende haberin olsun’ der diye. Fakat o denli bir şey olmadı.”

“TROL GEMİSİ GÖRÜNCE GÖZÜMÜ ALAMIYORUM”
Ulaş Tuna Astepe, “Gördüğünde gözünü alamadan dakikalarca baktığın şey ne?” sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

33 yaşındaki oyuncu, “Benim buna öbür bir yanıtım vardı işte ne bileyim düzgün insan, hoş huylu filandı lakin beni uyandırdılar bu mevzuda ve asıl gözümü alamadığım şeyin Trol Gemisi olduğunu söylemiş olduler. Yani bana ‘bu biçimde şeyler değil Ulaş, sen Trol Gemisi görür görmez gözünü alamıyorsun’ dedi arkadaşlarım. Sahiden de uzakta bir yerlerde Trol Gemisi gördüğümde gözümü alamıyorum. Hani bu biçimde inşaat izlerken gözünü alamayan amcalar olur ya ben de Trol Gemisi’ne baktığımda tıpkı o denli oluyorum. Zira bakarken aklımdan ‘Ne kadar değişik bir iş yapıyor, yapmasa mı sanki? Bütün balıklar mahvoldu’ üzere değişik kanılar geçiyor. O yüzden de bir türlü gözümü alamadığım bir şey oluyor Trol Gemisi” sözlerini kullandı.

‘Çekimlerde takoz kullandım’İrem Helvacıoğlu aylar daha sonra itiraf ettiHaberi Görüntüle