Tuğba Yurt ve Burak Tanrısever’in tekne romantizmi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz aylarda yayınladığı ‘Açmayalım’ müziğiyle müzik listelerinde doruğa çıkan ünlü müzikçi Tuğba Yurt, mesleğiyle olduğu kadar özel hayatıyla da isminden kelam ettiriyor.

Evvelki haftalarda Etiler’de yer alan bir veterinerden çıkarken görüntülenen müzikçi, köpeğini denetime getirdiğini söyleyerek, “Tıraşını oldu, duşunu dahi aldı rahatladı. Pandemi pek âlâ gelmedi kendisine, o da kilo aldı” demişti.

“BEN MEMNUN OLMAYAYIM DA KİM OLSUN?”
‘Açmayalım’ müziğiyle ilgili konuşan Yurt, “hemen çabucak 1 aylık müddet zarfını geri de bıraktık ancak harikulade bir biçimde listelerde birinci sıraya yerleşti. TikTok’ta dahi 100 milyon görüntülenmeyi geçti. Ben memnun olmayayım da kim olsun?” tabirlerini kullanmıştı.

Yeni müzik ortasında harekete geçtiğini de söz eden müzikçi “Ersay Üner’in hazırladığı hayli hoş bir müzik var. Sıra da o var, bir daha fazlaca hoş bir müzik geliyor” diye konuşmuştu.

“ÇOK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK”
Yurt, “Sevgililer Günü’nü nasıl geçirdiniz?” sorusuna ise, “14 Şubat’ta biroldukca konser teklifi bulunmasına karşın Burak’la (Tanrısever) birlikte İzmir’de geçirdik. kimi vakit özel günlerde insan kendine ve sevdiği beşere vakit ayırmak istiyor. Çok keyifli vakit geçirdik. Güzel ki ömrümde kendisi” yanıtını vermişti.

“UMARIM BAŞIMA BU TÜRLÜ BİR ŞEY GELMEZ”
“Son periyotta sanatkarlar hayranları tarafınca tacize uğruyor. Siz bu biçimde bir olayla karşı karşıya kaldınız mı?” sorusuna da yanıt veren müzikçi; “Sosyal medyada sapkın birkaç takipçim haricinde o denli bir şey olmadı epey şükür. Fakat yaşananları görür görmez korkuyorum. Umarım benim başıma bu biçimde bir şey gelmez” biçiminde konuşmuştu.

Yurt, geçtiğimiz yaz Burak Tanrısever ile tekneleriyle Boğaz tipi yaparken kameralara yansımıştı. Çift, gezintilerinin daha sonrasında Tarabya açıklarına demirleyerek, olta atmıştı.

OLTASI DAİMA BOŞ
İkiliden Burak Tanrısever’in tuttuğu balıkları denize geri bırakan müzikçi, sevgilisinin tersine oltasını her seferinde boş çekmişti. Ünlü müzikçi, sevgilisiyle geçirdiği keyifli günü toplumsal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmemiş; yayınladığı kareye “Madem trend bu” notunu düşmüştü.

İlgileri doludizgin devam eden ikili, geçtiğimiz gün bir daha teknelerindeyken objektiflere takıldı. İstanbul Boğaz’ında tekneleriyle baş başa gezintiye çıkarak hoş havanın tadını çıkartan çift, keyif dolu bir gün geçirdi.

BİRBİRLERİNİ ÖPMEYE DOYAMADILAR
Baş başa çıktıkları tekne çeşidinde romantik anlarda yaşayan Tuğba Yurt ve Burak Tanrısever, birbirlerini öpmeye doyamadılar. O anlar, basın mensuplarının kameralarına yansıdı.