Tina Turner bir oğlunu daha kaybetti! ‘Keder arasındayim’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
milliyet.com.tr

Tina Turner’ın oğlu Craig Raymond Turner, 2018 yılında intihar etmişti. Turner, oğlunun küllerini California kıyısından denize atmıştı. 78 yaşındaki müzikçi, kül atma seremonisini toplumsal medya hesabından paylaşarak, “İntihar ettiğinde 59 yaşındaydı lakin o her vakit benim bebeğim olacak” notunu yazmıştı.

Craig Raymond Turner, Studio City’deki meskeninde meyyit bulunmuş, Turner’ın silahla intihar ettiği anlaşılmıştı. Evli olmayan ve çocuğu da bulunmayan Craig Raymond Turner, emlak danışmanlığı yapıyordu.

ACI HABERLE SARSILDI

Rock, R&B, pop ve soul müziğin efsanesi Tina Turner, bir defa daha acı haberle sarsıldı. 83 yaşındaki müzikçinin 62 yaşındaki oğlu Ronnie Turner meskeninin önünde bulundu. Tıbbi yardım gelmesine karşın kurtarılamayarak ömrünü kaybetti.

KANSER TEŞHİSİ KONMUŞTU

Eşi Afida Turner, Ronnie’ye birkaç ay evvel kanser teşhisi konulduğunu deklare etti.

“KEDER İÇİNDEYİM”

Tina Turner ise oğlunun mevt haberinin akabinde toplumsal medyadan yürek yakan bir paylaşım yaptı. Turner bildirisinde “Ronnie, dünyayı erken terk ettin. Acı ortasındayım ve gözlerimi kapatıp seni düşünüyorum oğlum” diye yazdı.

Ronnie Turner, annesiyle birlikte 1993 imali What’s Love Got to Do With isimli biyografik sinemada de rol almıştı. Ayrıyeten müzikle uğraşan Ronnie, Patrick Moten’la bir arada Manufactured Funk kümesini kurmuştu.