Teoman: Herkes benim üzere yarı emekliyim diyemiyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz haftalarda Bebek’te görüntülenen Teoman, meslek planıyla ilgili konuşmuş ve “Genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi üzere çalışkan değilim. Orta ara konser veriyorum yalnızca. Artık ben kendime bir tembellik mesleği yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum ve kendimi yarı emekli sayıyorum. Gündelik ömrümde da pek bir şey yaptığım yok. Spor yapıyorum ,erken yatıp erken kalkıyorum” demişti.

Bir markanın reklam yüzü olan ünlü isim, “Çok teklif geliyor fakat kabul etmiyorum. O reklamı beğendiğim için kabul ettim. Reklam tekliflerine parasına bakılırsa bakmıyorum. Bana uyar mı diye bakıyorum” diye konuşmuştu.

“KEŞKE O KADAR PARA KAZANSAYDIM”

Firmadan 17 milyon TL aldığı tezlerine ise müzikçi, “Keşke o kadar para kazansaydım. Açıkcası ben o kadar büyük bir isim değilim, o yüzden o parayı bana kimse vermez. Haklılar da…” demişti.?

“YAŞLILIKLA İLGİLİ”

Şarkıcı, “bir daha oyunculuk düşünüyor musunuz?” sorusu karşısında şu sözleri kullanmıştı:

Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herbiçimde yaşlılıkla ilgili… bu vakitte yalnızca konser veriyorum, yalnızca o zevkli geliyor bana.

GALAYA KATILDI

Senaryosunu Gülse Birsel’in yazıp, Ozan Açıktan’ın yönettiği güldürü sineması ‘Yılbaşı Gecesi’nin galası evvelki akşam Maslak Uniq’te yapıldı. Galaya katılanlar içinde müzikçi Teoman da vardı.

“BENİM DURUMUMDA OLAN ÇOK KİŞİ VAR”

Yılbaşında Bodrum’da sahneye çıkarak halk konseri vereceğini söyleyen Teoman, müzik kesiminde bir epey kişinin iş yapmamasına karşın kendileri için ’emekli’ diyemediklerini anlatıp, “Ben artık daima ‘yarı emekliyim’ diyorum biliyorsunuz. Az çalışıyorum fakat yılbaşında çalışacağım. Aslında benim konumumda olan hayli kişi var. Onlar ‘yarı emekliyim’ demiyorlar. Albüm yapmıyorlar orta ara konser veriyorlar falan fakat benimki cüret değil. Bir vakit daha sonra eskisi kadar çalışsanız olmuyor, hiç çalışmasanız bir daha olmuyor. Çok çalışsanız sıkıcı geliyor” halinde konuştu.

“ALBÜMDEKİ AŞIKLARIN BENİMLE ALAKASI YOK”

Teoman ayrıyeten 2023’te “Aşık Adam’ isminden bir cover albüm yapacağını kelamlarına eklerken, “Buradaki aşık adam siz misiniz?” sorusuna ise gülerek “Albümdeki aşkların benimle alakası yok” karşılığını verdi.?