Tenkitlerin maksadı haline gelen Şevval Şahin: Türkçe kitaplar okuyorum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yılın yarısını seyahat ederek geçiren Şevval Şahin, uçak seyahatinden yoruldu. Bir aydır İstanbul’da kalan 2018 Türkiye Hoşu, geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

“İstanbul’da olmak uygun geldi. sıradan keyifliyim. Yeni projeler var. Onları planlıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Zırt pırt uçmak beni yormuş. bir süre bir yerde sabit kalmak istediğim için geçen hafta Paris’e bile gitmedim.”

“ŞU AN SABİT KALMAK BANA FAYDALI”

Genç model, “Seyahat etmekten yoruldum Paris’e bile gidemiyorum” halindeki iletisinin yanlış anlaşıldığını savunup, “Demek istediğim; İstanbul’da olmaktan hayli memnunum, şu an zırt pırt uçmak insanı yoruyor. Şu an sabit kalmak bana faydalı. O denli bir şey demedim. Toplumsal medyadaki yorumları okumuyorum, evvelden okurdum” biçiminde konuşmuştu.

EKLERE ‘ECLAIR’ DEDİ

Şahin; son yaptığı paylaşım ile bir daha isminden kelam ettirdi. 400 bini aşkın takipçili Instagram hesabını faal olarak kullanan model, dün akşam beğendiği bir kutu ekleri takipçileriyle paylaştı.

Şevval Şahin yaptığı bu paylaşıma, “yaşamımda yediğim en en en düzgün eclair delireceğim bütün kutuyu artık bitirebilirim” notunu düştü. Şahin’in eklere “eclair” demesi toplumsal medyada gündem oldu.

‘EKLER’ TENKİDİNE KARŞILIK GELDİ!

Kendisine yapılan tenkide karşı boş durmayan Şevval Şahin, bir daha toplumsal medya üzerinden tenkitlere karşılık verdi. Şahin, yaptığı yeni bir paylaşımda “Şimdi tüm sorun ekleri İngilizce ve Fransızca’da olduğu üzere eclair diye yazdım diye mi?” sözünü kullanarak kendisini tiye alanlara karşılık verdi.

“BEYNİME O DENLİ KAYIT OLMUŞ”

Şahin ayrıyeten “Beynime o denli kayıt olmuş, süratlice o denli yazdım ne yapayım, abartmayın” diyerek ekledi. Ünlü model, ‘eclair’ sözünün manasının Vikipedi’den alınan bir manzarasını de paylaştı.

“OYUNCULUK OLABİLİR”

Manken Şevval Şahin, evvelki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen Şahin, “İki sefer oyunculuk teklifi geldi lakin bu işe girmekten korktum. Öncelikle düzgün bir eğitim almak isterim. Oyunculuk yapmam demiyorum, olabilir” diye konuştu.

“TEHDİT ETMİYOR”

İsmi aşk haberleriyle anılan Şahin, çıkan savları yalanladı. “Hepsi arkadaşım” diyen Şahin, “Olsa bilirsiniz aslına bakarsanız. Şu an o denli bir şey yok” dedi. Eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral tarafınca tehdit aldığı sav edilen Şahin, “Tehdit falan etmiyor. O de ben de kendi ömrümüze bakıyoruz. Dava falan açmadım. Çıkan haberler yanlışsız değil. Şantaj haberleri büsbütün yalan” diye konuştu

“ŞUAN KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM”

Türkçesi vakit zaman toplumsal medya kullanıcıları tarafınca eleştirilen Şahin, “Diksiyon eğitimi almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Şu an kendi kendimi geliştiriyorum. Türkçe kitaplar okuyorum. Diksiyon eğitimi almadım ancak alabilirim” diye cevap verdi.