‘Tayt’ çıkışıyla gündeme gelen Berdan Mardini’den ‘Real Mardini’ paylaşımı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Berdan Mardini, 2010 yılında nikâh masasına oturduğu, iki çocuğunun annesi Fatoş Mardini’den 29 Mart 2021 tarihinde boşanmıştı. Boşanma daha sonrası çocuklarının annelerini görmek istemediğini açıklayan müzikçi, “Çocukların anneleriyle yatılı kalmaması için açtığım davada annelerini gördükleri anda ağlamaya başladılar. Evliliğimiz boyunca çocuklarla hiç ilgilenmedi. Velayetin bana verilmesini de kabul etti. Çocuklarla içinde bağ yoktu ki” tabirlerini kullanmıştı.

YENİ BİÇİMİNİ PAYLAŞTI

Berdan Mardini, stiliyle ilgili enteresan paylaşımlara imza atmıştı. Ceketin altına hiç bir şey giymeyen Berdan Mardini paylaşımına “Yeni fotolar lazım bana. Valla çekmem lazım lakin ben bir deneme yapayım dedim” notunu düşmüştü. Berdan Mardini’nin yeni üslubu takipçileri tarafınca biroldukça yorum almıştı.

TAYT GİYİP SPOR YAPTI

Spora verdiği değer ile göz önünde olan Mardini’nin geçtiğimiz haftalarda taytla spor yaptığı anlar gündem olmuştu. 44 yaşındaki müzikçiyi spor kıyafetleriyle ve yeni biçimiyle nazarannler inanamadı.

“BANA BERDAN TAYTİNİ’ DİYORLAR”

Giyim stili ile bir kesitten düzgün yansılar alırken aşikâr bir bölümden tarafınca da eleştilen Mardini’ye “Giyindiğiniz kombinler epey konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?” biçimindeki soru yöneltilmişti. Mardini, “Şimdi ben pembe kazak giyindiğimde biliyorsunuz. Her yıl göğüs kanserine takviye olmak için pembe top organizyonu yapılıyor. Ben de ona dayanak vermek için giymiştim. En son bir ayakkabı giydim. Onu da tabibim armağan etmişti. O da olay oldu. En hayli şuna güldüm. Tayt giydiğimde ‘Berdan Taytini’ yazmışlar. Çok komikti. Yapılan yorumlar hoşuma da gidiyor. Tabi kimi vakit hakarete varan durumlar oluyor. Tenkide açık, kendimle barışık biriyim” yanıtını vermişti.

ANTRENMAN YAPTIĞI ANLARI PAYLAŞTI

Berdan Mardini tayt sevdasını bir defa daha gözler önüne serdi. Futbol topuyla idman yaparken tayt giyen Berdan Mardini o anlarını Instagram’dan takipçileriyle paylaştı. Ünlü müzikçi paylaşımına ise ”Real Mardini. Bu orta tam sardım…..” notunu düştü.

BEĞENENLER KADAR ELEŞTİRENLER DE OLDU

Şarkıcı bu pozlarıyla bir sefer daha gündem oldu. Takipçilerinden Mardini’ye ”Berdan Beyefendi napıyorsunuz?”, ”Usta sana ne olmuş?”, ”Dardan Taytini”, ”Allah aşkına erkekler tayt giymesin ya”, ”Tayt fazlaca güzel”, ”Bence sana taytini yakışmıyor be”, ”Tayt olmamış”, ”Termal Taytini”, ”Daha fazlaca takipçi için mi bunu yapıyorsun?” formunda yorumlar yağdı.