Tatil dönemini açan Defne Samyeli’nden plaj pozu gecikmedi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eski haber spikeri Defne Samyeli, oyunculuk mesleğinin akabinde şimdilerde şarkıcılık yapıyor. Ünlü isim, argümanlı sahne kostümleriyle olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da sık sık isminden kelam ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir yer çıkışı kameralara yansıyan Samyeli’nin, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın kendisinden 21 yaş küçük Hayal Demirbulut’la yeni bir aşka yelken açması hakkında, “Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam içinde 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerekir. Bu mevzuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez” yorumunda bulunduğu tez edilmişti.

“BENİ DİĞER BEŞERLERLE TIPKI HABERLERE MEZE YAPIYORSUNUZ”
daha sonrasında Etiler’de görüntülenen 49 yaşındaki hoş, yer çıkışında gazetecilerin sorularına karşılık vermiş; “Ben nezaketimden, beni bekliyorsunuz diye bütün sorularınıza yanıt vermeye çalışıyorum. Bana sormadığınız soruları yazarak oradan manşet çıkartıyorsunuz. Nezaketim ceza ile karşılanıyor. Bugüne kadar kimin ömrü hakkında yanıt vermişim ki gönderme yapayım? Beni diğer beşerlerle tıpkı haberlere meze yapıyorsunuz. niye görüntülü yapmıyorsunuz haberleri? Bu haberler çıkınca ben de ‘Demek ki konuşmamam gerekiyor’ diye düşünüyorum” tabirlerini kullanmıştı.

“BENİ YIPRATIYOR”
Kendisine yöneltilen sorunun “Son günlerde çiftlerin içindeki yaş farkı fazlaca konuşuluyor, siz ne düşünüyorsunuz? olduğunu söyleyen Samyeli, “Sahne kıyafetlerinden zerzevat meyve fiyatlarına kadar ne soruluyorsa yanıt vermeye çalışıyorum. Siyaset sorun, karşılık vereyim ancak oburlarının ömrü beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendirmeyen konularda da konuşmak istemiyorum. Bana sorulan soru yaş farkının fazlaca gündem olduğuydu. Ben de ‘niçin gündem olsun, benim anne babamın içinde 32 yaş var’ halinde cevap verdim. Orada yapılan haberin muhatabı olan şahısların ismi bile geçmeden sorulan her soruya yanıt vererek, sizleri kırmamaya itina gösteriyorum ancak çıkan haberde oburlarının ilgilerine yorum yapmış üzere göstermek beni yıpratıyor. Lütfen bu haberi yapan arkadaşlar dikkat etsin” formunda konuşmuştu.

PLAJDA POZ VERDİ
Defne Samyeli, son günlerde toplumsal medya paylaşımlarıyla da sık sık isminden kelam ettiriyor. Karayipler tatilinden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Samyeli, plajda poz verdi. Çok sayıda toplumsal medya kullanıcısı tarafınca ağır ilgi bakılırsan paylaşım, kısa müddette gündem olurken Samyeli fit haliyle dikkat çekti.

Samyeli’nin yorumlarını sonlandırdığı paylaşım binlerce beğeni alırken toplumsal medyada süratle yayıldı ve müzikçi için “Kim der iki çocuk annesi diye?” yorumu yapıldı.