Survivor’da ikinci eleme adayı belirli oldu! Nisa’nın sakatlığına Barış’ın gözyaşları damga vurdu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Survivor All Star’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve irtibat mükafatı için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Oynanan dokunulmazlık oyunu daha sonrası günün eleme adayı belirlendi.

Oyun öncesinde kazanan ekibin çocukları ile çocuğu olmayan yarışmacıların ise yakınlarının çocukları ile manzaralı konuşacakları belirtildi. 23 Nisan’a özel seçilen ödüllü dokunulmazlık oyununda birinci etapta bayanlar çabası yaşandı.

NİSA’NIN DÜŞMESİ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Parkurda Nisa ve Sema müsabakasında Nisa’nın düşmesi yürekleri ağza getirdi. Varilden geçeceği sırada yere düşen Nisa, dizini tutarak çığlıklar ortasında bağırmaya başladı. Rakibi Sema’nın akabinde Nisa’nın yardımına birinci vakit içinderda Barış ve Ogeday geldi.?

Dizinden sakatlanan Nisa Bölükbaşı’na birinci müdahaleyi oyun yerinde yapan Tabip Serhad Ömercikoğlu, “Patellası çıkmış olabilir bakmam lazım” dedi. Sedye ile oyun alanından çıkarılan Nisa’nın önemli bir durumu olmadığını söyleyen Ömercikoğlu, yeniden muayene edeceğini belirtti.

BARIŞ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öte yandan yarışmacı aldığı darbe niçiniyle acılar ortasında kıvranırken, eski sevgilisi Barış da gözyaşlarını tutamadı. Sakatlık yaşayan Nisa’nın ilerleyen dakikalarda yarışta görülmemesi ekranlarını geç açan izleyenlerin aklına diskalifiye ihtimalini getirdi. Fakat Nisa’nın sıhhat durumu ve müsabakadaki akıbeti hakkında Acun Ilıcalı’dan çabucak hemen bir açıklama gelmedi.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın yarıştan daha sonra ortaya çıkan manzaraları ve sevgili olduklarını açıklamaları oldukça ses getirmişti. İkilinin çabucak sonrasında ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni dönemde ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı argüman edildi.

DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

Kıran kırana yarışın birinci etabını ünlüler ekibi 8-6 skorla galip bitirdi. İkinci etapta da bir daha erkekler gayreti yaşandı. Bu tıpta da Atakan’ın sayısı ile gönüllüler grubu 8-6 skorla ünlüleri yendi. 1-1 eşitlik sağlanmasından dolayı bu sefer dokunulmazlık oyunu en güzeller müsabakasına kaldı. Best Of’ta Anıl, Atakan, Evrim, Sema, Batuhan, Hikmet çabası yaşandı. Merve Aydın’ın Nagihan’a karşı kazandığı sayı ile dokunulmazlık oyununu 2-1 ünlüler kazandı. Dokunulmazlık sembolü ise 5’te 5 yapan Merve Aydın’a verildi.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler grubu, gecenin sonunda ada kurulunda toplandı. Kurulda yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Bu sonuçla Evrim Survivor’da bir defa daha eleme adayı olarak yokluk adasına giden yarışmacı oldu.

“KIZGIN DEĞİLİM”

Potaya giren Evrim Keklik, “Takım arkadaşlarıma kızgın ve kırgın değilim. Bunu en içten hislerimle söylüyorum. İrtibat ödülünde çocuğu olanlar için ben bugün yarıştım. Best Of’a çıktım ve sayımı aldığım için kendi adıma fazlaca gururluyum. Yokluğa gideceğim, yarın oyun oynayacaklar oyunu kazanacaklar ve karşıdan bir rakibi bekliyorum. Onlardan da bu kadar eminim” kelamları ile dikkat çekti.