Survivor’da haftanın ikinci eleme adayı belirli oldu! ‘Hakikaten zormuş’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Survivor All Star 2022’de birleşme partisi daha sonrası gayret kaldığı yerden devam ediyor. 2 Nisan Cumartesi akşamı 67’nci kısmıyla izleyici karşısına çıkan Survivor’da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Günün sonunda dokunulmazlığı kaybeden kadroda ise eleme potasına giren ikinci yarışmacı belirlendi.

Nefes kesen uğraşın yaşandığı oyunda; bayanlarda galip gelen taraf ünlüler oldu. Erkekler çabasını kazanan grup ise gönüllüler ekibi oldu. Akabinde en düzgünler etabı için parkura çıkan gruplardan ünlüler, 2-0 skordan geri dönerek durumu 2-2’ye getirdi. Grupların en uygunlarının bayrak yarışına çıktığı oyunda; ünlüler ekibinde Sema-Batuhan, gönüllüler grubunda ise Nisa-Anıl yarıştı. Oyun sonunda kazanan gönüllüler oldu.

İRTİBAT MÜKAFATI SIRASINDA DUYGUSAL ANLAR
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler, irtibat ödülünün de sahibi oldu. Gönüllüler ekibi, sevdikleri ile Whatsapp üzerinden iletileşme fırsatını elde etti. daha sonrasında ada kurulunda haftanın ikinci eleme adayı belirlendi.

Ünlüler grubunda yapılan oylama kararı, yokluk adasına giden isim, geçtiğimiz haftalarda dizi sakatlanan Barış Murat Yağcı oldu. Barış’ın sıhhat durumu ile ilgili Ilıcalı, “İyileşme ihtimalin de var ancak daha sonraki süreçte devam edemeyebilirsin. Bunları kıymetlendirerek istersen ayrılabilirsin, zorlayacağım dersen devam edebilirsin” diyerek sonucu Barış’a bırakmıştı.

sonucunı veren Barış ise “Üç hafta yürüyemeyecek olmak güzel bir durum değil. Şöyle ki ben buraya kazanmayı da kaybetmeyi de göze alarak geldim. Lakin göze almadığım tek şey pes etmek. Sakatlık yüzünden elenmek istemiyorum. Daha evvel basketbol oynadığım için süratli süreçte toparlayabileceğime inanıyorum. Tahminen parkurlara bir süre tutunamayabilirim lakin Survivor All Star’a tutunmak istiyorum. Hepinizden üç hafta istiyorum. Birleşme ile bir arada bu motivasyonla süreci daha süratli ve sağlıklı geçirebilirim. Bu durumdan kaynaklı öykümün bitmesini istemiyorum. Bence asıl öykü artık başlıyor. Evvel sizden ve başka yarışmacılardan iki ya da üç hafta beni beklemenizi istiyorum” demişti.

Öte yandan kurula yokluk adasına giden birinci isim olan Ardahan’ın yaşadıklarını anlatması damga vurdu.

“YOKLUK İÇİNDE ‘YOKLUK ADASI’NA GİTTİK”
Tek başına 24 saat geçiren Ardahan, “Sinirlerim bozuldu, güldüğümden anlıyorsunuz. esasen ‘hiç bir şey yok, ortam yok’ demiştiniz. Ortam da değil, sağa bakıyorsunuz taş, sola bakıyorsunuz ağaç. Yalnızca iki tane robot kamera var. Birinin ismini George, ötekinin ismini Babuş koydum. Durup durup onlarla konuşuyordum. Sahiden zormuş, Allah kimseyi düşürmesin” dedi.

Ardahan, kelamlarına; “Bir tahta var yatmak için. Baş dinlemek başta yeterli geliyor fakat daha sonra biriyle konuşmaya muhtaçlık duyuyorsun. Varlıklı bir yerde olsaydık, yokluğu anlayacaktık lakin esasen Survivor yokluk olarak geçiyor. Yokluk ortasında ‘yokluk adası’na gittik. Burada teksin, hiç bir şey yok. Yalnızca boş boş konuşuyorsun. aslına bakarsanız yağmuru yedik, kendimizi de yedik. Orada bardağın dolu tarafını hiç bakılırsamedim” diye devam etti.

YOKLUK ADASI UYGULAMASI
Acun Ilıcalıi birleşme öncesi sürgün adası uygulamasından daha sonra yeni bir uygulamanın geldiğini duyurmuştu.. Ilıcalı, “Dokunulmazlık sayısı dört olacak. Dört dokunulmazlık 4 aday ile haftayı geçireceğiz. Kıymetli olan mevzu şu bu haftadan itibaren aday olan isimler bir daha bir seyahat yapacak. Gideceğiniz yerin ismi: Yokluk adası” tabirlerini kullanmıştı.

Ünlü televizyoncu, kelamlarına; “Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Diğer kimse olmayacak. Teknik takımdan kimse olmayacak. Meskeniniz olmayacak. Yalnızca bir battaniye ve siz, küçük bir tahta modülü. Konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Bir avuç pirinç ve limitsiz suyunuz olacak. Günün aşikâr kısımlarında güvenlik kamerasına konuşacaksınız. Sıhhat sorunu olmadığı sürece kimse gelmeyecek. 24 saat üstü açık bir yerde yaşayacaksınız. Yakında bir yerde sıhhat grubumuz olacak, sizi izliyor olacağız yani rastgele bir tehlike yok” diye devam etmişti.