Survivor Nagihan’dan gönüllüler kadrosuna: Uyanıklık yapıyorlar!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor’da rekabet gündem güne artıyor. Birleşme daha sonrası dört dokunulmazlık oyunu oynayan ekipler, 3 Nisan akşamı yayınlanan 68’inci kısımda haftanın üçüncü dokunulmazlık gayreti için parkura çıktı.

OYUNU KAYBEDİNCE ÇILDIRDI
Oyunda bayanlar çabasının galibi gönüllüler olurken; erkekler de kazanan taraf ünlüler oldu. Akabinde ‘en iyiler’ çabası için parkura çıkıldı. birinci vakit içinderda Nagihan ve Evrim yarıştı. Galip gelen taraf Evrim oldu. Aldıkları sayı daha sonrası sevinen gönüllülere Nagihan’dan reaksiyon geldi.

“Sadece çirkeflikle kazanırsınız. Çirkeflik kanınıza işlemiş” diyen Nagihan Karadere’ye; Sude, “Bileğinin hakkıyla kazandı Evrim” cevabını verdi. Akabinde Nagihan’a seslenen Evrim, “Yapma Nagihan abla” derken, tansiyon daha da yükseldi. Sert çıkan Nagihan, “Sen sus, sana bir şey demiyorum. Ekibine söylüyorum. Aldın sayını” dedi.

EVRİM’E DE REAKSİYON GÖSTERDİ
Evrim’in “Sen büyüğümsün, seni de seviyorum. Bir şey demeyeceğim” kelamlarına yükselen Nagihan, “Performansla işin yok ya senin. Çok da kıymetli değil diyorsun. bu biçimde burada bu kadar kasmayacaksın” sözlerini kullandı.

Bir reaksiyon daha gösteren Nagihan, “Sıkıştığınız vakit Survivor’da her şey performans değil. Gelmeyeceksiniz bu biçimde. Çeneye gelince maşallah” dedi.

ÜÇÜNCÜ DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLER EKİBİNİN OLDU
Tartışma daha sonrası adamların uğraşıyla sona eren en yeterliler yarışını kazanan gönüllüler oldu. bu biçimdece üçüncü dokunulmazlık gönüllülerin oldu.

Yeni eleme adayının belirli olduğu kurulda aldığı beş galibiyet hakkında konuşan Evrim, “Kendimi buldum vakit içinde. Bugünkü oyunu görür görmez, ‘bu benim esasen’ dedim. Rakiplerim hayli kuvvetli, daima kazanamıyorum” dedi.

NAGİHAN: BU HALDE OYNAMAKTAN HAZ DUYMUYORUM
Akabinde Acun Ilıcalı’nın kelam vermesiyle konuşan Nagihan, “Hiç beklemediğimiz bir yenilgi oldu. Hak ettiler mi tabi ki hak ettiler. Lakin erkekler de bayanlar da oyun içerisinde o kadar uyanıklık yapıyorlar ki. Yani ben gördüğüm vakit, ‘bir sayı için bunu yapmayın’ deyince biz kusurlu oluyoruz. Bugünkü oyunda çubuğu kendi rahat çekebilecekleri biçimde eğri koydular. Fakat tabi her vakit sonuç vermiyor, Anıl yaşadı aslına bakarsanız. bu türlü nereye kadar gidebilir. bu türlü oyun oynamaktan ben haz duymuyorum” sözlerini kullandı.

Kelam olarak kendini açıklayan Anıl ise “İkinci çeşitte oyuna çıkma fırsatı buldum. Çubuğu nasıl çekebileceğime bakmak için çekip geri yerine bıraktım. Seda da yanımdaydı hatta. Ki daha sonra o çubuğu düzeltti. Durum bundan ibaret” dedi.

ELEME POTASINA GİDEN SON İSİM
Bu tartışma daha sonrası Ardahan ve Barış’ın akabinde eleme potasına giden isim aşikâr oldu. Oylamada ismi en çok yazılan isim olan Gizem Memiç, üçüncü eleme adayı oldu. Gizem, ardından Survivor’da 24 saat yalnız başına kalacağı yokluk adasına gitti.