Survivor Mert’in vedası daha sonrası Sude gözyaşlarına boğuldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Popçu Edis Görgülü’nün sahne alacağı birleşme partisine sayılı günler kala Survivor All Star’da heyecan katlanarak devam ediyor. Hızlandırılmış eleme sistemine geçilen yarışta, elenen son isim ünlüler içinden oldu. Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik ve Çağan Atakan Arslan ile potaya giren Mert Öcal, SMS oylaması kararı en az oyu alarak, Survivor hayallerine erken veda etti.

“KORKUĞUM BAŞIMA GELDİ”
39 yaşındaki oyuncu, “Çok kuvvetli bir pota nitekim. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var, Sude’nin gerimde kalması” açıklamasını yaptı. Bu sırada Sude Burcu’nun (26) gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

“DUYGUSAL ÇÖKÜŞ YAŞIYORUM”
Mert ile aşk yaşayan ve gönüllüler ekibi ismine gayret veren Survivor Sude, parkur performansı manasında başarılı bir yarışmacı bulunmasına rağmen son açıklaması ile psikilojik olarak güç günlerden geçtiğini gözler önüne serdi.

Survivor’da zorlandığını itiraf eden Sude, “Tabii ki fazlaca üzgünüm. Onun ismini duyduğum vakit ruhum çekilmiş üzere hissettim. İçimde bir birikmişlik hissediyorum, onun epeyce büyük tesiri var. Yaklaşık bir haftadır duygusal çöküş yaşıyorum ailemle alakalı. Berna (Keklikler) gitti, Mert gitti. Burası giderek güç bir yer olmaya başladı” tabirlerini kullandı.

Batuhan ve Mert birbirine girdi!Yarış daha sonrası adada hengame çıktıHaberi Görüntüle

SURVİVOR ADASINI KARIŞTIRAN AŞK ÜÇGENİ!
Müsabakadan evvel aşk yaşayan Mert ve Sude, bu bağlantıyı zımnî tutmayı tercih etmişti. Evrim Keklik, oyun alanında Sude ve Mert’e “Aranızda bir şey mi var?” diye sorunca gerçekler ortaya çıkmıştı. Mert ve Sude’nin münasebetini öğrenen Ogeday Girişken, Sude’yi “Mert’ten uzak dur” kelamlarıyla uyardı. ondan sonrasında Nisa, kadro arkadaşı Sude’ye, Mert’in dışarıda bir alakası olduğunu söylemişti.

Survivor 2020’de yarışan Makbule Şakalakoğlu ve Nisa Bölükbaşı yakın arkadaş. Mert ve Makbule’nin beraberliği bilen Nisa, bildiklerini Sude’ye anlatmıştı. Toplumsal medyada Öcal’ı takip etmeyi bırakan Şakalakoğlu, bir arada yer aldıkları fotoğrafları da kaldırmıştı.

Survivor Makbule Şakalakoğlu, Mert Öcal eleme potasına gidince sevenlerinden oy istemişti. Yaşanan gelişmelerin akabinde Şakalakoğlu’nun, paylaşımlarını silmesi dikkat çekmişti. Yakın arkadaşı Nisa’ya sarıldığı fotoğrafı yayınlayan Şakalakoğlu’nun paylaşımı, “Arkadaşının takviyesine karşılık verdi” biçiminde yorumlanmıştı.

Nisa Bölükbaşı çılgına döndü!Survivor Mert, Sude’ye çiçek verdiHaberi Görüntüle

Herkes gülünce utandıSurvivor Nagihan’ın Mert Öcal itirafı!Haberi Görüntüle