Survivor All Star’da eleme adayı aşikâr oldu! Acun Ilıcalı kurulda makûs haberi verdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Survivor 2022 All Star yeni kısmıyla ekranlara geldi. İlgiyle izlenen müsabaka Survivor’da gönüllüler ekibi ile ünlüler ekibi dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Survivor All Star’da yayınlanan yeni kısımda yarışmacılar ekiplerine dokunulmazlığı kazandırmak için parkurda ellerinden gelen çabayı gösterdi. Son dokunulmazlığı kazanan grup 2-0 lık skorla ünlüler ekibi oldu.

Yarışmacılar şoke olduSurvivor’da beklenmedik veda! ‘Hepimiz için üzücü bir haberim var’Haberi Görüntüle

EN AZ ÜÇ ELEME ADAYI
Ünlüler hem bayanlarda birebir vakitte erkeklerde yenerek toplam 2-0 dokunulmazlık oyununun kazananı oldu. Buna bakılırsa gönüllüler en az üç eleme adayı çıkartmış olacak. Ünlüler ekibinin dokunulmazlığı kazanmasının akabinde gönüllüler kadrosu ada konsebir daha gitti.

HİKMET ADAY OLDU
Birinci eleme kurulunda aday olan isim bir daha gönüllüler kadrosundan Evrim olmuştu. Kurulda yapılan oylamanın kararı Acun Ilıcalı deklare etti. En yüksek oyu alan Hikmet haftanın ikinci eleme adayı oldu.

SURVİVOR’DA BİR ŞOK DAHA!
Öte yandan Survivor All Star’da bu dönem yaşanan sakatlıklara bir yenisi daha eklendi. Evvelki gece Elif’in mide problemlerinden dolayı elenmesinin akabinde bir şok daha yaşandı. Barış’ın dizinden sakatlanmasının akabinde gözler yarışmacının Survivor’daki akıbetine çevrilmişti. Barış’ın sıhhat durumu hakkında kurulda açıklama yapan Acun Ilılcalı, “İyileşme ihtimalin de var lakin daha sonraki süreçte devam edemeyebilirsin. Bunları kıymetlendirerek istersen ayrılabilirsin, zorlayacağım dersen devam edebilirsin” diyerek sonucu Barış’a bıraktı.

Duygusal anlarSurvivor Mert’in vedası daha sonrası Sude gözyaşlarına boğulduHaberi Görüntüle

“ÜÇ HAFTA AYAĞININ ÜZERİNE BASAMAYACAK”
Durumun Türkiye’deki hekimler tarafınca görüşüldüğünü belirten Acun Ilıcalı, “Değerlendirmelerde geldiğimiz nokta üç hafta boyunca Barış ayağının üzerine basmayacak. Barış çabucak orayı bıraksın ve müsabakayı terk etsin diye bir durum yok ancak bağlarda zedelenme var. Bundan daha sonrası hocalarla yaptığımız görüşme kararında büsbütün sana bağlı bir durum. Senin durumun da güzelleşme açısından bilinmeyen.”

“İyileşme ihtimalin de var ama daha sonraki süreçte devam edemeyebilirsin. Bunları kıymetlendirerek istersen ayrılabilirsin, zorlayacağım dersen devam edebilirsin. Ya da üç haftanın sonunda devam edip bir daha bırakabilirsin. Şayet oyun oynayamayacak durumdaysan maalesef devam ettirme talihimiz yok” diyerek Barış’ı dinlemek istediğini söylemiş oldu.

“ELENMEK İSTEMİYORUM”
Acun Ilıcalı’nın sonucu kendisine bıraktığı Barış Murat Yağcı ise şunları söylemiş oldu; “Üç hafta yürüyemeyecek olmak güzel bir durum değil. Şöyle ki ben buraya kazanmayı da kaybetmeyi de göze alarak geldim. Lakin göze almadığım tek şey pes etmek. Sakatlık yüzünden elenmek istemiyorum. Daha evvel basketbol oynadığım için süratli süreçte toparlayabileceğime inanıyorum.

Tahminen parkurlara bir süre tutunamayabilirim fakat Survivor All Star’a tutunmak istiyorum. Hepinizden üç hafta istiyorum. Birleşme ile bir arada bu motivasyonla süreci daha süratli ve sağlıklı geçirebilirim. Bu durumdan kaynaklı öykümün bitmesini istemiyorum. Bence asıl öykü artık başlıyor. Evvel sizden ve başka yarışmacılardan iki ya da üç hafta beni beklemenizi istiyorum.”

Barış’tan sert açıklamalar…Survivor’da ‘mağdur’ krizi! ‘Unutmadım, unutturmam’Haberi Görüntüle