Süreksiz felç geçiren Hailey Baldwin yaşadığı endişe dolu anları anlattı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Gösteri dünyasının tanınan çifti Hailey Baldwin (25) ile Kanadalı popçu Justin Bieber (28), evliliklerinde üçüncü yılı geride bıraktı. Keyifli beraberlikleri devam eden ikili, gerek açıklamaları gerek toplumsal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor.

KAN PIHTISINA RASTLANMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda güç günler geçiren çiftten Baldwin, eşiyle kahvaltı ederken rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Akabinde Instagram hesabından açıklama yapan ünlü isim, Perşembe sabahı eşimle kahvaltı yaparken felç gibisi belirtiler oluşmaya başladı ve hemen hastaneye ulaştırıldım” demişti.

“Beynimde az ölçüde oksijen eksikliğine niye olan hayli küçük bir kan pıhtısı oluştuğunu gördüler, lakin bedenim bunu kendi kendine yendi ve birkaç saat ortasında büsbütün iyileştim” diyen Bieber, “Bu katiyetle yaşadığım en vahim anlardan biri bulunmasına karşın, artık evdeyim ve durumum düzgün. Benimle ilgilenen tüm olağanüstü tabiplere ve hemşirelere fazlaca minnettarım ve müteşekkirim! Uygun dilek ve kaygı ile ulaşan herkese, tüm takviye ve sevgisi için teşekkür ederim” iletisini yazmıştı.

“O ÇOK GÜÇLÜ BİRİ”

Birkaç gün daha sonra eşinin sıhhat durumu hakkında açıklama yapan Justin Bieber ise “Hayat sizi devamlı şaşırtıyor. Çok fazla denetim edemiyorsunuz” açıklamasında bulunmuştu. Eşinin sıhhat durumunun daha uyguna gittiğini fakat hakikaten korkutucu bir müddetçten geçtiklerini “Durumu çok düzgün, o epey kuvvetli bir insan” kelamlarıyla lisana getirmişti.

Baldwin, haftalar daha sonra yaşadığı dehşet dolu anları toplumsal medya hesabından yayınladığı bir görüntü ile anlattı. ABD’li model, paylaşımında öyküsünü kendi kelamlarıyla anlatmak istediğini belirtti. Hailey Baldwin, ondan sonrasında da o sabah yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Justin ile kahvaltı sofrasında otururken sağ kolumda bir tuhaflık hissetim. Parmak uçlarımda uyuşukluk vardı ve tuhaftı. Kocam yeterli olup olmadığımı sordu. Fakat konuşamadığımı fark ettim.”

Baldwin, sonrasındasında yüzünün sağ tarafında da bir gevşeklik, uyuşukluk hissettiğini kelamlarına ekledi ve tek bir cümle kuramadığını söylemiş oldu. Ünlü model akabinde; “Aniden, felç geçirdiğimi düşündüm” diye konuştu.

“SAĞLIK VAZİFELİLERİNİN SORULARINA KARŞILIK VEREMEDİM”

daha sonra sıhhat nazaranvlilerinin yardıma koştuğunu söyleyen Hailey Baldwin, yüzünün sağ tarafındaki uyuşukluğun geçtiğini lakin kendisine sorulan soruları yanıtlamak için sözleri bir ortaya getiremediğini belirtti. Baldwin, o sırada yaşadığı anksiyetenin de her şeyi daha berbat hale getirdiğini tabir etti. Ünlü model, hastanenin acil servisine ulaşıncaya kadar sağ kolundaki ve yüzünün sağ tarafındaki uyuşukluk hissinin geçtiğini kelamlarına ekledi.

Baldwin’in anlattığına göre, acil serviste sabah hissettiği belirtilerin hiç biri kalmamıştı. Tetkiklerin kararında Baldwin Bieber’ın “halk içinde yavaşça felç” olarak isimlendirilen Süreksiz İskemik Atak geçirdiği belirlendi.

DOKTORLARI ÜÇ MUHTEMEL niye SIRALADI

Testlerin neticelerina göre bu pıhtı yüzünden, Hailey Baldwin’in beynine kan akışı kısa bir süre için kesildi. Hekimleri, ünlü modele son periyotta yeni edindiği üç alışkanlığı yüzünden bu olayın meydana gelmiş olabileceğini söylemiş oldu. Bunlardan biri Hailey Baldwin’in tabibine istişareden kullanmaya başladığı doğum denetim hapları.

bir süre evvel geçirdiği Covid-19’un da bu duruma niye olabileceği hekimleri tarafınca Baldwin’e belirtildi. Tabipleri ünlü modele, hayli kısa bir vakit diliminde ABD’den Fransa’ya gidip dönmesinin yani uzun uçak seyahatinin da bu çeşit bir olaya niye olabileceğini de anlattı.

KALBİNDEKİ DELİK İÇİN OPERASYON GEÇİRDİ

Hailey Baldwin, görüntüde anlattığına göre, bir gece acil serviste kaldığı hastaniçin taburcu edildi. Baldwin çabucak sonrasında da kapsamlı tetkikler yaptırdı. Renkli görüntülemenin akabinde ünlü modelin halk içinde “delik kalp” olarak bilinen “Patent Foramen Ovale” isimli sorunu bulunduğu ortaya çıktı.

Kan pıhtısına da bu durumun niye olduğu anlaşıldı. Hailey Baldwin ondan sonrasında 12- 13 milimetrelik bu deliğin kapatılması için bir operasyon geçirdi. Baldwin, bu operasyonun başarılı geçtiğini ve süratle güzelleşmeye başladığını da kelamlarına ekledi.

KAN SULANDIRICI İLAÇ KULLANIYOR

Ünlü model, bu yaşadıklarının akabinde hekimlerin teklifiyle kan sulandırıcı ilaç kullandığını deklare etti. Hailey Baldwin, gördüğü tedavinin akabinde kalbindeki bu delikten kaynaklanan semptomların da ortadan kalktığını kelamlarına ekledi.

2018’DE EVLENDİLER

Kanadalı müzikçi Justin Bieber ile ABD’li model Hailey Baldwin, 2018 yılında nikah masasına oturmuş, hayranları sürpriz gelişme karşısında şaşkınlık hayatıştı.

ondan sonrasında ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir merasim düzenleyen dünyaca ünlü çift, koronavirüs pandemisi devrinde aşk dolu paylaşımlarla sık sık gündeme geldiler.