Songül Karlı: Otobüste bir adamın elle tacizine uğradım!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Songül Karlı, 1991’de birinci albümü ‘Derman Sendedir’ ile müzik piyasasına girdi. Karlı, 90’lı senelerda televizyon mesleğine başladı; ‘Songül Karlı İle Cumartesi’, ‘Su Gibi’ ve ‘Songül Karlı ile Evlilik Yolunda’ programlarında sunuculuk yaptı. Ünlü isim, kısa bir süre de dizilerde oyunculuk tecrübesi yaşadı.

Geçirdiği estetik operasyonlarla konuşulan ve son olarak yüzünü gerdiren Songül Karlı, oyuncu Sinan Çalışkanoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu. yıllar evvel annesiyle bindiği otobüste tacize uğradığını açıklayan ünlü müzikçi ve sunucu, toplumsal medyada fazlaca konuşulan bikinili fotoğrafları hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

“ANNEM ADAMI TEKME TOKAT DÖVDÜ”

“Minibüste başınıza değişik bir olay geldi mi?” sorusuna Karlı, şu yanıtı verdi:

Minibüste değil lakin otobüste geldi. Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, ardımda duran bir adamın elle tacizine uğradım. Bunu nazarann annem, adamı otobüsün ortasında tekme tokat dövdü. Evvelden beşerler bu biçimde durumlarda reaksiyon vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı.

“İNSANLAR DAHA BİLİÇLİ VE CESUR”

48 yaşındaki müzikçi, “Şimdi beşerler daha şuurlu ve bahadır, seslerini çıkarabiliyor, reaksiyon gösterebiliyorlar. Bun da toplumsal medyanın tesiri epey. Evvelce beşerler, bu biçimde bir şeyi görse bile sesini çıkarmaz, görmezlikten gelirdi. Artık beşerler, bu biçimde durumlarda birbirini koruyor ve birbirlerine dayanak oluyorlar” sözlerini kullandı.

“BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARIMI SİLDİRECEĞİM”

“Yaza hazırlık var mı? Bikinili fotoğraf paylaşımı yapacak mısınız?” sorusunu ise ünlü müzikçi, “Öyle bir hazırlığım yok. Güzel olmuyor artık, daha evvel yayınlanan tüm bikinili fotolarımı da sildireceğim” halinde cevapladı.

Toplumsal medyayı faal kullanan ve vakit zaman yaptığı tezli paylaşımlarla isminden kelam ettiren Songül karlı, “Konu, bikini giyip giymemek değil. Natürel ki tatilde giyiyoruz ancak ben kendi adıma bikinili fotolarımın yayınlanmasını istemiyorum artık. Gençler gönüllerince giysin, onlara fazlaca yakışıyor. Her şey, vaktinde güzel” açıklamasını yaptı.