Songül Karlı estetik yaptırdığı anları paylaştı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Son devirde eski eşi Metin Aziz tarafınca dolandırıldığına ait haberlerle gündemde olan sunucu Songül Karlı, geçtiğimiz yıl Seda Sayan’ın müsaadeden giderek yüzüne ‘Fransız Askısı’ yaptırmıştı.

Karlı, hoşluk uğruna bir defa daha yüzünü gerdirdi. 48 yaşındaki müzikçi, o anları da toplumsal medya hesabından yayınladı. Son halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Songül Karlı’nın değişimi, dikkat çekti.

FİLTRELİ POZUNU PAYLAŞTI

440 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını etkin olarak kullanan Songül Karlı, sık sık filtre uyguladığı fotoğraflarını paylaşıyor. Müzikçi son olarak ayna karşısında kırmızı bornozluyla çektiği filtreli fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

PAYLAŞIMI TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Müzikçinin paylaşımı toplumsal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Bir kısım Karlı’nın filtreli halini epeyce beğenirken bir kısım da “Filtre fazlaca olmuş”, “Filtresiz daha güzelsin” ve “Eski haline dön” yorumları yapıldı.

HOŞLUK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTILAR

Öte yandan daha evvel müzikçi Seda Sayan da ‘Fransız Askısı’ yaptırmış ve uzun mühlet konuşulmuştu. Sayan’ın operasyonu daha sonrası bir fazlaca isim de bu usulü uygulatmaya başlamıştı.

“DOKTORUM JEREMY MEEKS’İ ÖRNEK ALDI”

Geçtiğimiz aylarda ‘Fransız Askısı’ formülüyle yüzünü gerdiren müzikçi Berksan da Seda Sayan’a benzetilmişti. Değişimiyle şaşırtan 42 yaşındaki sanatçı, hekiminin yeni yüzünde model Jeremy Meeks’i örnek aldığını söylemişti.

“SEDA SAYDAN’DAN GÜÇ ALDIM”

Tıpkı metotla yüzünü gerdiren Serap Paköz de birebir tekniği denemişti. Paköz, “Bazı bayanlar yıllardır yaptırıyor, haber olmuyor. Ben yaptırınca tuhaf karşılandı. Seda Sayan’dan güç aldım ve kendimi uygun hissetmek için yaptırdım. Çok eleştiren de oldu. Birinci başta fazlaca huzursuz oldum lakin artık epeyce memnunum. 10 yıl daha ekranlarda bulunurum” tabirlerini kullanmıştı.