Son dakika: Survivor’da görülmemiş veda! Acun Ilıcalı: Açıklasam ‘yok artık’ dersiniz

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Survivor All Star’da iki kadro da haftanın ödül oyunu için kıyasıya yarıştı. Üç dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler, mükafatın kazananı olmak isterken ünlüler de bir oyunu daha almak için performans sergiledi.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ KADRO KAZANDI?

Haftanın birinci ödül oyunu için yarışmacılar parkurda büyük uğraş verdi. Ödül ise kanıyarık ve pilav menüsü oldu. Bayanlar gayretini geriden gelerek kazanan gönüllüler oldu. Erkeklerde de açık orta oyunu alan gönüllüler, mükafatın sahibi oldu.

“TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR YAKIN BİR OYLAMA”

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, “15 yıldır Survivor yapıyorum. Hala şaşıracağımı kestirim edemezdim. Kestirim edemeyeceğiniz kadar yakın bir oylama. Birinci ile dördüncü içindeki farkı söylesem, yok artık dersiniz. Başım epey karışmıştı. Seyircinin de karışmış. Birinci olsam sevinmem, sonuncu olsam üzülmem o denli bir oylama.” dedi.

‘YOKLUK ADASI’ GELİYOR

Acun Ilıcalı sürgün adası uygulamasından daha sonra yeni bir uygulamanın geldiğini duyurdu. Ilcalı şu sözleri kullandı: Dokunulmazlık sayısı 4 olacak. 4 dokunulmazlık 4 aday ile haftayı geçireceğiz. Kıymetli olan mevzu şu bu haftadan itibaren aday olan isimler bir daha bir seyahat yapacak. Gideceğiniz yerin ismi: Yokluk adası. Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Öbür kimse olmayacak. Teknik gruptan kimse olmayacak. Konutunuz olmayacak. Yalnızca bir battaniye ve siz, küçük bir tahta modülü. Konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Bir avuç pirinç ve limitsiz suyunuz olacak.

ELENEN İSİM AŞİKÂR OLDU

Haftanın eleme adayları üç dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler ekibinden çıktı. Eleme adayları; Evrim, Yasin, Gökhan ve Hikmet oldu. Elenen isim ise Yasin oldu.

“BENİM ÖYKÜMÜ GÖKHAN TAMAMLAR”

Elenen Yasin, “Burası Survivor, kimin eleneceği hiç muhakkak olmaz. Buraya çıkarken de daima bu heyecanı yaşadık. Ben hiç bir vakit kimsenin hakkını yemediğimi düşünüyorum. Kimse için makus düşünmedim. Daima yeterli taraftan bakmayı denedim. Her şeye güldüm. 6 tane ceza alınca bunu esasen kabulleniyorsunuz. Diskalifiye olmadığım için memnunum, gülüyorum. Tüm arkadaşlarıma kazasız belasız bir müsabaka diliyorum. Gökhan’ı geride bıraktığım için üzgünüm. Umarım benim öykümü o tamamlar.” dedi.