Son dakika: Survivor’da bir isim daha adaya veda etti! Acun Ilıcalı deklare etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Survivor All Star’ın yayınlanan son kısmı ile ‘Survivor’da kim elendi’ sorusu karşılık buldu. Yokluk adasına giden Ayşe arkadaşlarına sitem etti. Ayşe:” Bugüne kadar ya Evrim’i ya da Gökhan’ı potaya koyuyordunuz. Gökhan bu hafta kendi bile dedi berbattım diye bugün üçte sıfır dün bir daha o denli ondan evvel bir daha o denli bulunmasına karşın niye ben yazıldım. Yılanın başı büyümeden ezmek istediniz. Genel olarak Yağmur’a makus gidiyor diyordunuz son iki günde Yağmur düzgün oldu ben berbat oldum fakat bu geçen vakitte nasıl beni birden potaya koydunuz ? Samimiyetsiz kalabalık asil bir yalnızlıktan daha makus. Bugün kurulda konuşulanlar da fazlaca samimiyetsizdi. örneğin küme olup küme değilmiş üzere göstermeye çalışmak. örneğin Berkan’la Anıl ya da Ogeday” tabirlerini kullandı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ EKİP KAZANDI?

Survivor’ın son kısmında yarışmacılar ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ödül ise iftar sofrası, Lunapark ve sirk şovuydu. İftar sofrası menüsünde ise; mercimek çorbası, içli köfte, pirinç pilavı, yoğurt, turşu ve güllaç vardı. Ödül oyununu kazanan grup ünlüler grubu oldu. Yarışmacılar eğlenceli geçen dakikaların akabinde öteki bir ödül olan lüks villaya geçtiler.

SURVIVOR’DA ELENEN İSİM BELİRLİ OLDU

Eleme adaylarının üçü ünlülerden; Barış, Gizem ve Perviz olurken biri ise gönüllüler kadrosundan Ayşe idi. Eleme adayları kurulda açıklamalarda bulundu. Barış, “Ben gitmeye en yakın adayın malesef Gizem olduğunu düşünüyorum” tabirlerini kullandı. Perviz ise “Aslında rahatım lakin beşerde bir şey var bu biçimde. Heyecan gibi” dedi. Bu haftanın elenen isim ise Gizem oldu.

Elenen Gizem, “Sizi hayli özleyeceğim. bu biçimde hoş bir takımda yarıştığım için hayli memnundum. Bugün gitmem gerekiyormuş.”dedi.