Sitare Akbaş’tan Murat Dalkılıç’a gönderme!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Popçu Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile yollarını ayırmasının akabinde eski aşkı ile tıpkı dizide rol alan oyuncu Sitare Akbaş’a gönlünü kaptırmıştı. Haklarında çıkan aşk savlarının akabinde ikili, Alaçatı’da bir yerde eğlenirken görüntülenmişlerdi. bir süre sessizliklerini koruyan çift, daha sonrasında bir yerden el ele çıkarak aşklarını herkese ilan etmişlerdi.

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Bunun üzerine Hande Erçel, eski aşkı ile aşk yaşayan arkadaşı Akbaş’ı toplumsal medyada takipten çıkmıştı. Sitare Akbaş ise karşı bir atılım olarak Erçel’i takip etmeyi bırakmıştı.

Artık aşklarını gizlemeyen ikiliden Murat Dalkılıç, yeni sevgilisiyle birinci kere bir pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuş; oyuncu aşkıyla sürat trenindeki anlarını Kayahan’ın “Seninle her şeye varım ben” müziği eşliğinde yayınlamıştı.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Arkadaşlarına dayanak olmak için başrollerini Barış Falay ve Saygın Shalbukil’ın paylaştığı ‘Sen Ben Lenin’ sinemasının galasına katılan Sitare Akbaş, o periyot Dalkılıç’la ayrıldıkları tarafında çıkan haberlerini yalanlayarak; “İyiyiz hayli teşekkür ederim, her şey yolunda. Mutluyuz” biçiminde konuşmuştu.

“EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM”

Geçtiğimiz aylarda ise toplumsal medya fenomeni Sercan Yaşar’ın doğum günü partisine katılan ünlü isim; Akbaş ile bağlantısı hakkında konuşarak “Evlilik fikri var mı?” sorusuna, “Şu an yok. Ben bir imzaya bağlı kalarak biriyle birlikte olmak istemiyorum. Sitare ile hayli düzgün giden bir münasebetimiz var. Her şey yolunda, evlilik düşünmüyorum. Sitare de bu biçimde bir şey düşünseydi bana söylerdi diye düşünüyorum” karşılığını vermişti.

YENİ SEVGİLİSİYLE EĞLENDİ

Ancak Murat Dalkılıç (39) ile Sitare Akbaş (34), sessiz sedasız yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Ayrılığın akabinde, ismi oyunculuk mesleğinin başında olan Çağla Boz ile anılan ünlü popçu; geçtiğimiz Eylül ayında Armutlu’da bir yerde objektiflere takılmıştı. İkili, sabaha kadar eğlenmişti.

Dalkılıç, sevgilisi Çağla Boz’u kendi arabası ile gönderirken; kendisi yerin art kapısından taksi ile çıkmıştı. Dalkılıç’ın otomobiline binen yeni sevgilisi Çağla Boz, basın mensupları kendisini çekerken yüzünü gizlemişti.

DALKILIÇ’A GÖNDERME!

Tüm bunların akabinde Sitare Akbaş, ünlü bir otelde düzenlenen yeni yıl aktifliğine katıldı. Geçtiğimiz aylarda Murat Dalkılıç ile beraberliğini sonlandıran Sitare Akbaş, geceye Elçin Afacan ile birlikte geldi.

Basın mensuplarıyla bir ortaya gelip 2022 yılını pahalandıran hoş oyuncu, eski sevgilisine gönderme yaparak; “Çok hoştu. ömrümün en özel senelerından birisiydi. Her şey yolunda…” diyerek kahkaha attı.