Sinan Akçıl meskene gittiğinde görmüş! Burcu Kıratlı yüzüğünü geri gönderdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz ay ‘Masal Şatosu’nun devam sineması ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ galasına katılan Sinan Akçıl, “Şu andan itibaren dört çocuk istiyorum. Karar verdim. Başımda da biri şekilleniyor, kimden yapacağıma da düşünmeye başlıyordum” kelamlarıyla şaşırtmıştı. 40 yaşındaki müzikçi, basın mensuplarının “yaşamınızda biri var mı?” sorusuna ise “Her an bir sihir olabilir. Her an birisiyle evlenip, dört çocuğum olabilir. Çok kalabalık bir aile olmak istiyorum” cevabını vermişti.

“EVLİLİK BANA UZAK DEĞİL”

Başından iki evlilik geçen Sinan Akçıl, “Evliliğe sıcak bakıyorum, evlilik bana uzak değil. Çok hoş bir tecrübe yaşadım fakat daha hoş tecrübelere hazırım.”

“YENİ YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAK İSTİYORUM”

Sinan Akçıl, tüm bunların akabinde evvelki gün Çekmeköy’de bir halk konseri düzenledi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularına yanıt veren Akçıl, “Konserler epey ağır bir biçimde devam ediyor. Bir imal şirketi kurdum bildiğiniz üzere. Yeni yeni insanları ve genç yetenekleri ortaya çıkarmak istiyorum” diye konuştu.

“KENDİ YÜZÜĞÜM SANIYORDUM”

Geçtiğimiz aylarda Burcu Kıratlı ile evliliğini sonlandıran müzikçi, muhabirlerin; “Burcu Hanım’ın yüzüğü size geri gönderdiğine dair tezler vardı” sorularına ise şöyleki karşılık verdi:

Ben de konuta gittiğimde gördüm. Birebir yüzükler olduğu için benim yüzüğüm sanıyordum lakin geri göndermiş. Kendi takdiri, bir şey söyleyemem.

NE OLMUŞTU?

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Hollanda’nın başşehri Amsterdam’da nikah masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayan ikili, bir daha bir ortaya gelmiş ve Şubat 2021’de ikinci sefer nikâh masasına oturmuştu. Lakin bu beraberlik de uzun sürmemiş, ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde resmen boşanmıştı.

Akçıl, Kıratlı ile münasebetine üçüncü kere talih vermeyeceğini lisana getirerek şu tabirleri kullanmıştı:

tekrar o hakimin karşısına çıkmaya yüzüm yok. Çok hoş bir alakaydı lakin artık geride kalması gerekiyordu. Geride de bıraktık. Burcu her vakit keyifli olsun. Hürmetle anacağımız bir biçimde bitmeliydi, o denli de oldu. Istıraplar oldu lakin ben kendime apayrı bir yol çizdim. Bundan daha sonra hayatımıza girecek bireylere de saygısızlık olmasın. O yüzden artık bu defter kapanmalı.

“ÇOK HOŞ SESİ VAR” DEMİŞTİ, KONSERİNE ÇIKTI

Öte yandan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde ‘Survivor’ programı ile ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu için; “Çok hoş sesi var, Aleyna Tilki’yi geçecek” demişti. Kalayacıoğlu, bu açıklamanın üzerine popçunun konserinde kısa periyodik olarak sahne aldı.

“NE CENGİZ’İ ARKADAŞLAR?”

Sahneye çıkmadan evvel sorulara cevap veren Aleyna Kalaycıoğlu, ulusal futbolcu Cengiz Ünder ile hakkında çıkan aşk haberlerine, “Ne Cengiz’i arkadaşlar, bunlar fakat tez olarak kalır. hayatımda kimse yok” karşılığını verdi.