Sinan Akçıl ile aşk yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu: Kesin soluğu hastanede alacağım!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz ekim ayında Aleyna Kalaycıoğlu’nun doğum günü için Fransa’nın başşehri Paris’e giden ikiliden Sinan Akçıl, ‘Tektaş’ müziğinin klip çekimi sırasında basın mensuplarının sorularına karşılık vermiş, “Aleyna epeyce yetenekli. Her vakit da gerisindeyim. Paris’te doğum günleri kutlanabilir. Bu çok olağan. Ben bu aşk haberlerinden rahatsız değilim. Hoş bir beraberliğimiz var, doğrudur. Çok mutluyuz” açıklamasını yapmıştı.

“BURCU PALAVRA SÖYLÜYOR”

Sürpriz bağlantıyı itiraf eden ünlü müzikçi, eski eşi Burcu Kıratlı’nın “Aleyna annesiyle Sinan’dan müzik istemeye gelmişti. Sinan’a ‘Abi’ diyordu” cümleleri hakkında, “Bir sefer geldi annesiyle aslına bakarsanız. Burcu palavra söylüyor. ‘Abi’ falan demedi Aleyna bana” biçiminde konuşmuştu.

SIFIR DERECEDE KLİP ÇEKİMİ

Aleyna Kalaycıoğlu, yeni çıkacak teklisi ‘Tebrik Ederim’in klip çekimini evvelki gün gerçekleştirdi. Kelam ve bestesi Sinan Akçıl’a ilişkin olan bir şarkıyı sevenlerini buluşturmaya hazırlanan Kalaycıoğlu, sıfır derece sıcaklıkta ve yağmur altında gerçekleşen klip çekiminde güç anlar yaşadı.

“SURVİVOR’DAN daha sonra BİRİNCİ KERE BU KADAR ZORLANDIM”

Çekim içinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kalaycıoğlu, yılbaşı öncesi de şarkıyı çıkarmak istediklerini belirterek, “Survivor’dan daha sonra birinci kere bu kadar zorlanıyorum. Yağmurun altında klip çekiyoruz. Çekimden daha sonra kesin hastanede soluğu alacağım” dedi.

“20 DAKİKADA YAZDI”

Söz ve müziği Sinan Akçıl’a ilişkin olan müziğin yazılma sürecini anlatan Kalaycıoğlu, “Bu müzik da Sinan’ın öbür müzikleri üzere fazlaca süratli oldu. 20 dakikada müzik yazdı okuduk, ‘Bu olmuş’ dedik” sözlerini kullandı.

AŞK SORULARINDAN KAÇTI!

“Sinan Akçıl ile sevgili olduğu” haberleri hatırlatılan Kalaycıoğlu’nun, “Çok konuşmak istemediğim hususlar bunlar. Bu sorulara yanıt vermek istemiyorum” diyerek, özel hayatıyla ilgili sorulardan kaçması dikkat çekti.