Sıla baba acısını sahnede paylaştı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu, iki hafta evvel İzmir’de tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Şükrü Gençoğlu için Alsancak Hocazade Camii’nde cenaze merasimi düzenlenmişti. Merasimde oyuncu İlker Kaleli de sevgilisi Sıla’yı yalnız bırakmamıştı. Gençoğlu’nun cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Urla İskele Mezarlığı Aile Kabristanı’nda toprağa verilmişti.

“YİNE BU TÜRLÜ OLACAĞINA İNANIYORUM”

Türk Pop Müziği’nin kuvvetli sesi, evvelki akşam Güçlü PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluştu. Babasında gelen acı haberle sarsışan sanatçı, öncesinden planlanan konserinde sevenleriyle hem hasret giderdi hem hüznünü paylaştı.

Siyah bir kıyafetle sahneye çıkan Sıla, müzik içinde yaptığı konuşmada şunları söylemiş oldu:

Sizlerle birlikte olduğum için hayli mutluyum. ömrün akışında biliyorsunuz dünyaca şey yaşıyoruz. Türlü hisler, türlü başımıza gelenler. Sahnede sizinle ortamızda kurduğumuz bağ büsbütün sizinle bu hisleri paylaşmak bölüşmek üstüne. Biraz birbirimizden yük almak üstüne. bir daha bu biçimde olacağına gönülden inanıyorum. Dertleşeceğimiz, güleceğimiz şahane bir akşam olmasını diliyorum.

“BABAMA YAZDIM ONU”

Sıla, geçtiğimiz senelerda babasının doğum gününü kutlamasıyla toplumsal medyada gündem olmuştu. ‘Yeter’ isimli müziğini babası için yazdığını belirten Gençoğlu, memnun aile pozunu yayınlamıştı. Müzikçi, kelam konusu paylaşımına, “Başımı omzuna yasladım, makus günler geçti diye başlar; Kâfi. Hah işte, babama yazdım onu. Doğum günün kutlu olsun canım babam. Seni epeyce seviyorum. Parti başlasın” notunu düşmüştü.

“CANIM BABAM VE BEN”

Ünlü müzikçi, çocukluk senelerında çekilen bu fotoğrafa ise “Canım babam ve ben. Tüm babalara, baba adaylarına, heveslilere, babacanlara. Bir de hasretini çektiklerimize. Her güne, hayata bir baş selamı, âlâ pazarlar” iletisini yazmıştı.

SILA’YA SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz ağustos ayında Didim’de konser hazırlığında olan Sıla’ya babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yapmıştı. Sıla, “Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına üzere geçecek” demişti.