Shia Labeouf’tan FKA Twigs itirafı: Her şeyi berbat ettim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Milliyet.com.tr
Shia LaBeouf, geçtiğimiz yıl bir adamın şapkasını alarak fizikî arbedeye teşebbüs etmiş, ‘hırsızlık’ ve ‘yaralama’ ile suçlanmıştı. Oyuncunun bir devir birlikte olduğu müzikçi FKA Twigs ise eski sevgilisi LaBeouf hakkında kendisine cinsel istismarda bulunup şiddet uyguladığı argümanıyla dava açmıştı. FKA Twigs, ABD’li aktörün kendisine taammüden cinsel yolla geçen bir hastalık bulaştırdığını da tez etmişti.

“YILLARDIR HERKESE KABA DAVRANIYORUM”

New York Times tarafınca haberleştirilen dava evrakı gündeme bomba üzere düşerken, Shia LaBeouf gazeteye gönderdiği elektronik postada geçmişinden utandığını yazmıştı.

Ünlü isim, “Alkolikliğimi yahut saldırganlığımı hiç bir biçimde mazeret olarak göstermiyorum. Yalnızca bu davranışın sebebini bulmaya çalışıyorum. yıllardır kendime ve etrafımdaki herkese kaba davranıyorum. Bana en yakın şahısları incittiğim bir geçmişim var. Bu geçmişten utanıyorum ve incittiklerim için üzgünüm. Sahiden söyleyebileceğim öbür bir şey yok” tabirlerini kullanmıştı.

“ZEVK DÜŞKÜNÜ DEHŞETLİ BİR İNSANDIM”

Hakkında açılan davadan yaklaşık iki yıl daha sonra Jon Bernthal’ın Real Ones podcast’ine katılan Shia Labeouf, 2020 yılında kendisine dava açan FKA Twigs’in taciz savları hakkında sessizliğini bozdu. Eski sevgilisini isim vermeden ‘bir azize’ olarak tanımlayan ‘Transformers’ serisinin yıldızı, “O hanımı incittim, her şeyi berbat ettim” dei. Daha evvel de biroldukça insanı incittiğini söyleyen Labeouf, “Zevk düşkünü, bencil, daima kendini düşünen, namussuz, saygısız, dehşetli bir insandım. ömrümün ne hale geldiğini ve artık ne olduğunu düşündüğümde, tıpkı şimdiki hedefim üzere faydalı olmalıyım” tabirlerini kullandı.

“DERİN BİR SUÇLULUK VE UTANÇ DUYUYORDUM”

Öte yandan 36 yaşındaki oyuncu, birkaç gün evvelki röportajında da rol aldığı ‘Padre Pio’ sineması yardımıyla Katolik inancına yöneldiğini söylemiş oldu. Hem Yahudi birebir vakitte Hristiyan bir ailede büyüyen Labeouf, rolüne hazırlanmak için birlikte çalıştığı İtalyan bir rahip yardımıyla ruhsal bir seyahate çıktığını lisana getirdi. Bu filmdilk evvel büsbütün kaybolduğunu paylaşan ABD’li aktör, “Artık oyuncu olmak istemiyordum. hayatım hayli karmaşıktı. Çok fazla insanı incitmiştim. Derin bir utanç ve suçluluk duyuyordum” dedi.

“ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORDUM”

İntihar etmeyi epeyce defa düşündüğünü belirten LaBeouf, “Silah masada duruyordu. Artık yaşamak istemiyordum. ömrümde hiç hissetmediğim bir utanç hissettim tıpkı vakitte nefes almanızı unutturacak cinsten bir utanç. Ne yapacağınızı bilemiyorsunuz” biçiminde konuştu.

FİLMDEN KOVULDU!

Shia Labeouf’un, Olivia Wilde’ın direktör koltuğunda oturduğu ‘Don’t Worry Darling’ sinemasından ‘uygunsuz davranışlar’ gösterdiği argümanıyla kovulduğu belirtilmişti. Florence Pugh’la birlikte başrolleri paylaşması planlanan oyuncunun yerine Harry Styles getirilmişti. Wilde ve LaBeouf’un yayıncısı olay hakkında yorum yapmamıştı lakin sinemaya yakın bir kaynak, LaBeouf’la çalışmanın kolay olmadığını belirtmiş ve oyuncunun ‘itici’ olduğunu eklemişti.