Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu aşka geldi!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şevval Şahin, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülenmişti. Sürpriz bir ilgiye başlayan ikili, birinci defa objektiflere yakalanmıştı. El ele Bebek sokaklarında dolaşan Murat Kazancıoğlu ve Şevval Şahin, kameraları fark edince panik olmuştu.

Görüntülendikleri anda birbirlerinin ellerini bırakmayı yeğleyen çift, kısa müddet konuştuktan daha sonra bir yere yönelmişti. Şahin ve Kazancıoğlu, basın mensuplarının “Hayırlı olsun” kelamlarını, “Teşekkürler” diye cevaplandıktan daha sonra koşar adım yere giriş yapmıştı.

“AŞK HAYATIMDA MUTLUYUM”

daha sonrasında Etiler’de görüntülenen Şevval Şahin, yeni bağı hakkında konuşmuştu. Özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen tescilli hoş, “Aşk hayatımda memnunum fakat fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Özelim bana kalsın” tabirlerini kullanmıştı.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Kazancıoğlu’nun ailesinin kendisini istemediği haberleri hatırlatılan tescilli hoş, şaşkınlıkla; “Her şey yolunda, o denli bir şey yok. Haberi de görmedim bu ortada, nereden çıktı?” diye konuşmuştu. Bağlantının nasıl ilerlediği sorularına ise Şahin, “Süper, dört dörtlük” halinde yanıt vermişti.

“GÜZEL ÇIKTIK MI?”

Ancak tüm bunlara karşın, ünlü çift geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmaya karar vermişti. İşletmeci Murat Kazancıoğlu, ayrılığın akabinde daha evvel de birfazlaca defa bir arada anıldığı oyuncu Burcu Özberk ile görüntülenmiş; gazetecilerin sorularını karşılıksız bırakan ikili, “Güzel çıktık mı?” demekle yetinmişti.

AYRILIK KISA SÜRDÜ

Kazancıoğlu’nun Özberk ile yeni bir aşka yelken açtığı düşünülürken, beklenmedik bir gelişme yaşanmıştı. Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu, ayrılığa dayanamayarak geçtiğimiz günlerde bir ortaya gelmiş ve Londra’ya gitmişti.

Şahin, sabah yürüyüşünden daha sonra çektikleri fotoğrafları 401 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşmıştı.

“AŞKIMLA MEMLEKETİMDE”

Şehrin birfazlaca yerinde poz veren ikilinin, samimi kareleri hayranları tarafınca beğenilmişti. Şahin’in, “Aşkımla memleketimde” notunu yazdığı karelere sevenleri, “Çok uyumlu ikilisiniz, tekrar ayrılmayın” yorumlarında bulunmuştu.

AŞKA GELDİLER

İlişkilerine ikinci bahtı veren Murat Kazancıoğlu ve Şevval Şahin, tüm bunların akabinde evvelki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Bir yerde sarmaş dolaş oturan çiftten Kazancıoğlu, hoş modeli öpmelere doyamadı. Şahin de sevgilisinin göğsüne yatıp, gözlerinin içine bakarken görüntülendi.

Mekandan el ele ayrılırken basın mensuplarıyla konuşan ikiliden Şahin, “Çok teşekkür ederiz, her şey yolunda göründüğü gibi” sözlerini kullandı.

ARABAYA BİNERKEN ZORLANDI

Ardından spor otomobillerinin art kısmına binmeye çalışan 1.82 uzunluğundaki modelin zorlandığı anlar, kameralara bu biçimde yansıdı.