Sevda Erginci: Evliliğe gereksinim duymuyoruz!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Temmuz 2021’de “Sevda Erginci, evlilik hazırlığı yaptığı, üç yıllık sevgilisi ve meslektaşı Yılmaz Kunt’un ihanetiyle hayatının şokunu yaşadı” formundaki haber magazin gündemine bomba üzere düşmüştü.

“BAŞKASIYLA NİŞANLI OLDUĞUN biçimde…”
Avukat Seray Öztürk, Kunt’tan geldiğini argüman ettiği mesajlaşları Instagram’da yayınlamıştı. Öztürk, “Evlilik yolundayken daima benimle buluşmaya çalışman hakikaten bayana karşı öteki bir şiddet! Yaptığına ne denir? Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da diğeriyle nişanlı olduğun biçimde beni de yönetim etmeye kalkıyorsun?” bildirisini paylaşmıştı.

Dönemi Bodrum’da açtılar!Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt’un tatil keyfiHaberi Görüntüle

‘İFŞA AYRILIK GETİRDİ’ İDDİASI!
İlerleyen saatlerde Seray Öztürk, toplumsal medya hesabından açıklama yaparak, hack’lendiğini belirtmişti. Özel iletilerin hacker’lar tarafınca ifşa edildiğini savunan avukat, yasal yollara başvuracağını söz etmişti. Çıkan ifşa haberlerinin akabinde uzun müddettir aşk yaşayan Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci, toplumsal medyada takipleşmeyi bırakmış ve alakalarına nokta koymuştu.

İKİ AY daha sonra BARIŞTILAR
Ünlü çiftin ayrılığı yalnızca iki ay sürmüştü. Muğla Akyaka’da bir restoranda yemek yerken görüntülenen oyunculara, İsmail Ege Şaşmaz ve eşi Hande Ünal’ın da eşlik ettiği öğrenilmişti.

“SOSYAL MEDYADA YANSITILDIĞI ÜZERE DEĞİL”
Sevda Erginci, geçtiğimiz gün Bebek’te bir yer çıkışı görüntülendi. Tiyatro oyunlarında sahne aldığını söyleyen Erginci “Dizi projelerini okuyoruz, bir yandan tiyatroya devam ediyorum. Yaz aylarında bir dizi projesi olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Sevgilisi Yılmaz Kunt ile barışarak bağlarına devam etme sonucu aldıkları bilinen oyuncu, “Ayrılık toplumsal medyada yansıtıldığı üzere değildi. bu biçimde haberler çıkacağını biliyordum lakin fazlaca özel bir problem olduğu için hayli fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, epeyce mutluyuz” sözlerini kullandı.

“esasen BİRLİKTE YAŞIYORUZ”
Muhabirlerin “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusuna 28 yaşındaki hoş, “Şu an için o denli bir durum yok. Evliliğe gereksinim duymuyoruz şu an, aslına bakarsanız bir arada yaşıyoruz. Ailelerimizin de o denli evlenin baskısı yok, onun için şu an epey mutluyuz” karşılığını verdi.

Eski sevgiliye manidar göndermeSevda Erginci’nin ihanet acısı!Haberi Görüntüle

‘Bu ne güzellik’Ünlü oyuncudan tatil pozuHaberi Görüntüle