Sevda Demirel: Hande Ataizi’ni gördüğüm yerde öpeceğim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşen 94’üncü Akademi (Oscar) Ödülleri’ merasimine, Will Smith’in sunucu Chris Rock’a tokadı damga vurdu.

ABD’li aktör, ‘King Richard’ sinemasındaki rolüyle ‘En Düzgün Erkek Oyuncu’ mükafatını aldı. Gecenin sunuculuğunu yapan komedyen Chris Rock, Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in ‘saçkıran’ niçiniyle dökülen ve kazıtmak zorunda kaldığı saçlarını espri konusu yaptı.

“KARIMIN İSMİNİ AĞZINA ALMA”
Rock, Demi Moore’un bir bayan askeri oynadığı ‘G.I. Jane’ sinemasına gönderme yaparak, “Jada, G.I. Jane 2’nin gelmesini dört gözle bekliyorum” dedi. Sonlanan Will Smith, bir anda sahneye çıkıp Chris Rock’a tokat attı. daha sonra da “Karımın ismini ağzına alma” diye bağırdı.

“HERKES BİR GÜN TOKAT ATACAK”
Oscar’da yaşanan bu durum akıllara yıllar evvel oyuncu Hande Ataizi’ne tokat atan eski model Sevda Demirel’i getirdi ve toplumsal medyada kullanıcılar iki imgeyi birleştirerek paylaşımlarda bulundu.

Sevda Demirel de bu imajlardan birini paylaşarak, “Biz Türkler dünyanın en komik milletiyiz yemin ederim” notunu düştü. Öbür bir paylaşımda ise Demirel, “Herkes bir gün tokat atacak” yorumunda bulundu.

NE OLMUŞTU?
22 yıl evvel Cem Davran ile Hande Ataizi’nin sunduğu ‘İki Kez Kiki’ isimli cümbüş programına Arto ile Sevda Demirel konuk oldu. Programda, Arto’nun da kışkırtmasıyla hararetli anlar yaşandı ve Ataizi ile Demirel içinde kelam düellosu başladı.

Ataizi, “Hiç şayet olmazsa beni senin üzere polis basmadı” deyince, Demirel de, “Ne dedin sen, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ayrıyeten beni İstanbul Emniyet Müdürü akladı” diyerek Hande Ataizi’ne tokat attı.

“O TOKADI HAK ETTİ”
Sevda Demirel evvelki gün Nişantaşı City’s’te görüntülendi. Demirel, Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokatla birlikte bir daha gündeme gelmesiyle ilgili, “Dünyanın neresinde bir tokat olayı olsa varlığım ortaya çıkıyor. İsterdim müziklerimle ortaya çıkayım. Will Smith’in attığı tokadı alışılmış ki gerçek bulmuyorum lakin karısına laf söyletmeyen adam benim her vakit alkışımı hak ediyor. Şiddete her vakit karşıyım. Chris Rock o tokadı hak etti” dedi.

“NİŞANTAŞI’NA ONU ÖPMEK İÇİN GELİYORUM”
Demirel, 22 yıl evvel canlı yayında Hande Ataizi’ne attığı tokat hakkında ise “Gönül isterdi ki o olay olmasaydı. Yaşandı ve bitti. Artık örneğin o kızcağızı görsem konuşurum. Onun dizisinin fanıyım. Nerde görsem kaçıyor. Beni gördüğünde kaçmasın. Bilhassa mat ruj sürüyorum onu gördüğümde öpeceğim. Nişantaşı’na onu öpmek için geliyorum” diye konuştu.

“TEDAVİ OLSUN”
Bu ortada Sevda Demirel, geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe’nin “Saldıran köpek kümelerine bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” kelamlarına sert reaksiyon gösterdi. Demirel, “Sanatçılar algı yönetirler. Artık hanımefendinin algı yönetecek algısı yok. O algısı zayıflamış. niçinini de hepimiz biliyoruz. Algısı yok olduğu için bir psikolog eşliğinde tedavi olması gerekiyor. Olağan sağlıklı bir sanatkarın dünyada bu biçimde konuştuğu görülmemiştir. Valla ne kullanıyorsa bilmiyorum lakin son kullanma tarihi geçmiş yahut markası mı yanlış bilemiyorum ancak bir değişiklik yapman gerekiyor bence. Bundan daha sonra asla kendisini dinlemeyeceğim. İçimde öldürdüm onu. Hayatta her şey ses değil, sesine değil vicdanına hürmet duyarım artık” diye konuştu.