Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in İtalya’da evlilik savları temelsiz çıktı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Altı yıldır bir arada olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, evlilik yolunda birinci adımı attı. Yolları 2015 yılında “Kiraz Mevsimi” dizisinde kesişen çift, bağlarını resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

370 BİN TL!

Serkan Çayoğlu’nun sevgilisi Özge Gürel’in parmağına taktığı özel tasarım pırlanta yüzüğün fiyatının ise 370 bin lira olduğu öğrenildi.

DÜĞÜN İÇİN PROJELERİNİ İPTAL Mİ ETTİ?

Çayoğlu, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin; “Özge Gürel ile evlilik hazırlığından dolayı projeleri iptal ettiğiniz haberler çıktı. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna cevap verdi.

Yakışıklı oyuncu, hususla ilgili; “Evet, düğün ile çakıştığı için projeyi iptal etmek durumunda kaldım. Daha hoş sürprizlerim var. Düğün hazırlıklarımız devam ediyor” açıklamasını yaptı.

“RUTİN DENETİM İÇİN GELDİK”

Serkan Çayoğlu, kendisi üzere oyuncu olan sevgilisi Özge Gürel hastalanınca Ulus’taki Liv Hospital’e getirdi. Hastanede rutin denetim yaptıran çift çıkışta gazetecilerin sorularına da cevap verdi. Özge Gürel, “Mevsim değişikliği herbiçimde. Biraz makûs olmuştum. Rutin bir denetim için geldik” diyerek durumunun âlâ olduğunu belirtti.

“İTALYA DÜŞÜNÜLMEDİ”

Yaz aylarında İtalya’da evlenecekleri argüman edilen çift, “Tam aşikâr değil. Ayrıntı hiç aşikâr değil. İtalya düşünülmedi fakat ayrıntılar işlere nazaran aşikâr olacak” diyerek savların temelsiz olduğunu söylemiş oldu.

“BENDEN ÖTÜRÜ İPTAL OLMADI”

Yeni işlerle görüşmelerin sürdüğünü lisana getiren Serkan Çayoğlu, başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile paylaşacağı sinemanın iptal olması sorulunca şu karşılığı vererek kendisinden kaynaklı iptal olmadığını belirtti; “Şimdilik proje değerlendiriyorum. Bir sinema projesi vardı evet ancak iptal oldu. Benimle ilgili değil. Masaya oturduğunuzda kimi şeyler sizin elinizde olmuyor. Benden dolayı iptal olmadı.”