Seren Serengil’den ‘evlilik’ sorusuna dikkat çeken yanıt!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Zayıflık uğruna bıçak altına yattığından bu yana sıhhat sorunlarıyla boğuşan ve 43,5 kiloya kadar düşüp, operasyon geçirmek zorunda kalan Seren Serengil, geçtiğimiz akşam Ağaoğlu Maslak 1453’te bulunan Yeni Gazino’da Serdar Ortaç’la sahne aldı.

Sedar Ortaç’ın akabinde dinleyicilerinin karşısına çıkan Seren Serengil, sahne öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırladı.

Serengil, “17 yıl daha sonra güç bir işi başardım. Artık yeni jenerasyona de hitap ettiğimi düşünüyorum. Bu akşam Yeni Gazino ağır kar yağışına karşın tıklım tıklım ve beni fazlaca sevindirende bu. Salon Birleşmiş Milletler üzere. Amerika’dan gelen var, Almanya’dan gelen var, Belçika ve Hollanda’dan gelen var. Daha büyük bir memnunluk hayal edemiyorum şu an tabirleriyle yaşadığı heyecanı gazeteciler ve muhabirlerle paylaştı.

“SANATÇININ YÜKÜ OLMALI”
Tercih ettiği bahadır sahne kıyafeti ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara “Sahne bu biçimde mert kıyafetleri kaldırır. Bu bir gösteri fakat hareketler hayli değerli. kimi vakit Gülşen’i eleştiriyoruz fakat kıyafetlerini değil yaptığı hareketleri eleştiriyoruz. Yoksa ben sahneye çıktığım birinci günden beri dekolte giymişimdir. Sanatkarın bir tartısı olmalı. Gidip de müşterimin kucağına oturmam mümkün değil. O bana hoş gelmiyor” sözleriyle cevap verdi.

“TAKLİT ETMEM, EDİLİRİM”
Öte yandan Serengil, geçtiğimiz aylarda sahnede giydiği argümanlı elbisesi hakkında “Gülşen’i taklit ettiği” biçimindeki yorumlara, “Ben taklit etmem, taklit edilirim. Ben aileden o denli büyütüldüm”” karşılığını vermişti.

EVLİLİK AÇIKLAMASI ŞAŞIRTTI
Daha evvel dört defa evlilik yapan Seren Serengil, son olarak bir daha evlenip evlenmeyeceği konusundaki sorulara ise, “Ben artık imzamı kağıda değil kalbime atıyorum. O süreçler beni fazlaca yıprattı. Artık evlilik düşünmüyorum” tabirleriyle karşılık verdi.

“BİR BİREYDE HEM AŞKI HEM ARKADAŞLIĞI BULMAK”
bir müddetdir aşk yaşadığı Mustafa Tohma’dan geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan Seren Serengil, yanıtını toplumsal medya hesabından paylaşmıştı.

Ünlü müzikçi, güç günlerinde kendisini yalnız bırakmayan sevgilisinin evlilik teklifini kabul ettiğini; ‘evet dedim’ bildirisiyle duyurmuştu. Serengil’in paylaşımının akabinde Tohma da, “Bir şahısta hem aşkı tıpkı vakitte arkadaşlığı bulmak” iletisini yayınlamıştı.

SERDAR’DAN GÜLŞEN VE ALEYNA’YA TAKVİYE
birinci vakit içinderda sahneye çıkan Serdar Ortaç ise dekolteli kıyafet tercihlerinin gereksiz bir biçimde abartıldığının altını çizdi ve ”Gülşen’i eleştirmelerini gereksiz buluyorum. Sonuçta sahne bir gösteri işidir. Yurt haricinde bunu bir sürü yıldız işim, bir sürü sanatçı yapıyor. pek epey örneği var dünyada lakin niçinse bunu biz yapınca kabahat oluyor” meslektaşı Gülşen’e dayanak çıktı.

Aleyna Tilki’nin de toplumsal medya paylaşımları ile birebir tenkitlere maruz kaldığını hatırlatan muhabirlere; ”Ne varmış kıyafetinde abi? Gencecik kız. Giyecek natürel ki. Abartmayın.” karşılığını veren Ortaç, genç müzikçiye takviyesini kameralar önünde göstermiş oldu.