Selin Şekerci: Bebek için evlenirim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Selin Şekerci, evvelki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Dizi senaryoları okuduğunu ve son olarak Çağan Irmak’ın ‘Sevda Mecburi İstikamet’ sinemasında rol aldığını söyleyen Şekerci, “Set hayli huzurluydu nasıl geçtiğini anlamadık, altı hafta hoş çalıştık. Çağan hoca ile esasen ikinciye çalışıyorum, çalışması kolaydır lakin bir o kadar da disiplinlidir. Sistemli olduğu için sette her şey rahat geçiyor” dedi.

“KEŞKE PARAYA BAŞIM ÇALIŞSA”

Son senelerda dijital platformda yayınlanan projelerde yer alan Şekerci, oyuncuların uzun dizi mühletleri niçiniyle dijital mecraları tercih ettiğini söylemiş oldu.

Bu ortalar okuyorum bir şeyler ancak daha değişik planlarım var. Dijital platform ister istemez hepimizi cezbediyor çalışma kaideleri yüzünden zira haftalık iş yetiştirmek fazlaca güç. Para işinden asla anlamam, beni ücretsiz da oynatabilirler. O mevzuları hayli bilmiyorum. Bir şeyi epeyce seversem oynuyorum onunla ilgili hiç bir derdim yok. Çok anladığım şeyler değil. Para kazanmamız gerekiyor doğal ömrümüz devam ettirmek için fakat o mevzular benim önceliğim olmuyor. Keşke biraz önceliğim para olsa ona da başım çalışsa fakat oraları fazlaca bilmiyorum. 3.5 yıldır ulusal kanallara bir şey yapmıyorum, o yüzden dijtal ile ulasal kanallardaki oyuncuların hasılatlarını net olarak bilmiyorum.

“BÜYÜMEYİ ESTETİK SAYIYORLAR”

Kendisi üzere birfazlaca ünlü ismin çocuk yaşlarda oyunculuğa başladığını ve setlerde büyüdükleri için öncesi ve daha sonrası hallerinin estetik olarak algılandığını lisana getiren oyuncu, “O konularda çok rahat konuşuyorum yaptırdığım şeyleri de söylemiştim aslına bakarsanız. Çok erken başladık dala hepimiz, 18-19 yaşındaydık. Bölüme başkalaşım yaşadık olağan. Büyümeyi de estetik olarak algılıyorlar. Müdahaleler var, burnuma botoks yaptırıyordum onu da bıraktım” tabirlerini kullandı.

“ÇOCUK İÇİN EVLENMEK İSTERİM”

Osman Yalın ile yeni bir aşka yelken açan ve çocuk yapmak için evlenebileceğini söyleyen Şekerci, arkadaşı Aslı Enver’in hamilelik haberine de hayli sevindiğini belirtti.

Güzel gidiyor. Evlilik kısmet, olursa olur. Aslı’nın ne hoş oldu, sürpriz oldu. O denli sürprizlere yani kapalı değilim lakin daha fazlaca plan yapmayı tercih ederim. Evlenmek isterim natürel bebek için. İnşallah bana da olur o denli şeyler.