Seda Sayan: Sözlerim çarpıtıldı, hayli sinirliyim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Seda Sayan, geçtiğimiz hafta İstanbul Jewelry Show’da mücevher standında görüntülenmişti. 59 yaşındaki sanatçı, “Ben mücevher hanımıyım. Bayanların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm diğer bir şey. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam cins bir yüzük aldı. Onun haricinde takılarımı kendim alıyorum. Ben yıllarin Seda’sıyım. Bende olmayacak da bu biçimde görkemli yüzükler kimde olacak?” sözlerini kullanmıştı.

7 Mayıs’ta Çek Cumhuriyeti’nin başşehri Prag’da Çağlar Ökten ile nikâh masasına oturacak olan ünlü müzikçi, “Tam nikaha yanlışsız fazlaca gerçek bir adresteyim. Çağlar’ın işi kolaylaştı” kelamlarıyla dikkat çekmişti.

“ARTIK SİZİNLE KONUŞMAYACAĞIM”
TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programına ses kaydı gönderen Seda Sayan, mücevher konusunda kelamlarının çarpıtıldığını ve hayli kırgın olduğunu söylemiş oldu.

Yansısını lisana getiren sanatçı, “Sözlerimin çarpıtılması niçiniyle dün eğlenmek için gittiğimiz yerden çıkarken basın mensuplarının röportaj yapma isteğine, o kadar kırıldım ki yanıt vermedim. ‘Bundan daha sonra sizinle konuşmayacağım. söylemiş olduklerimi çarpıtıyorsunuz’ dedim. Sahiden hayli sinirliyim bu konuda” halinde konuştu.

“AĞZIMDAN ÇIKANI KULAĞIM DUYMUYOR MU?”
Seda Sayan, “Altı yıl bir mücevher markasının reklam yüzüydüm. ‘Kadınların mücevhere alım gücü kolaylaştı’ derken on karatlık taştan bahsetmiyordum. Minicik bir tektaş da var, 20 karatlık, 50 karatlık tektaş da var. Bilmiyor musunuz bunun bu biçimde olduğunu da hususları nerelere getiriyorsunuz. Benim ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor mu?” yorumunda bulundu.

“BİTTİ!”
Toplumsal medya gündem olan kelamlarına açıklık getiren Sayan, “Markanın reklamlarını da çektiğim için kampanyalar olduğunu, taksitle alınabileceğini söylemiş oldum. Anneler Günü, Sevgililer Günü, bayram, yılbaşı kampanyaları var. Bundan daha sonra hiç bir mikrofona konuşmayacağım. Bu açıklamayı da birinci kere size yapıyorum. tekrar benden tek laf alabiliyorlar mı? Bitti!” dedi.

“ARTIK VOKALİSTLİĞİMİ YAPMAYACAK”
Birinci evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan’dan 2010’da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, Star TV’de hafta içi her sabah yayınlanan TV programında solistlik yapan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten’le münasebetini resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

Ökten’in artık vokalistliğini yapmayacağını açıklayan sanatçı, “Çağlar vokalistliğimi yapıyordu lakin artık yapmayacak. Tek başına sahneye çıkacak” halinde konuşmuştu.