Seda Bakan kızlarını anlattı: Kahırlar var çözeceğiz!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
UMUT ÜNVER/Milliyet
Geçtiğimiz ay ikinci sefer anne olan Seda Bakan, birkaç hafta evvel Emirgan’da bir kafeden çıkarken objektiflere takılmıştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan, şu biçimde konuşmuştu:

Kızım Ela ile bir arada pazardan alışveriş yaptık ve daha sonra da yorgunluk kahvesi içmeye geldim. Uykusuz geceler yeniden başladı, hayli kötüyüm arkadaşlar. yeniden başa sardık. Leyla, alıştı kardeşine.

“GİDECEK KENDİLİĞİNDEN”

Seda Bakan, “Doğum kilolarım var biraz lakin gidecek tabiatıyla. Spor yapacak hiç vaktim olmuyor. Bugün de hastayım biraz fazlaca konuşamayacağım müsaadenizle” tabirlerini kullanmıştı.

BEYAZLARA BÜRÜNDÜ

Şimdilerde kızlarıyla ilgilenen Seda Bakan’ın iş birliği yaptığı markanın daveti, evvelki gün Etiler’de bir yerde gerçekleşti. Biroldukca ismin katıldığı davette; Aslıhan Turan, Yasemin Şevkatli, Ceylan Çapa üzere isimler hazır bulundu. Beyazlara bürünen Bakan, kameraların karşısına geçerek soruları yanıtladı.

çok keyifli olduğu görülen hoş oyuncu, “Çok hoş bir markayla iş birliği yaptık, hoş bir krem tanıtımı yapmış olduk. Bende epey mutluyum” dedi ve süreçten bahsetti:

Hamilelik, daha sonrasında doğum falan derken, krem ya da gibisi şeyler kullanmamaya çalışıyorum aslında. Bu kremin içerisinde bana ya da bebeğime dokunacak hiç bir şey olmadığı için hayli hoşuma gitti. Ben bu biçimde şeyleri fazla sevmiyorum. Kendim kullanacağım şeyleri önermek isterim, kendi kullanmadığım markanın yarın, öbür gün bir şeyi çıksa; kendimi sorumlu fiyatım.

“KOZMETİĞE PARA HARCAMIYORUM”

Krem ve kozmetik mamüllerine fazlaca para harcamadığını söyleyen Bakan, “Harcamıyorum, gül suyu kullanıyorum. Elli tane krem kullanacağına bir tane eser kullan ve hem bütçeni zorlanma tıpkı vakitte cildin hoş kalsın. Bizim işimiz bu, yüzümüzle para kazanıyoruz” dedi.

Sosyal medyada eser paylaşımı yapan ünlülerin sorulması üzerine ünlü isim, “Markalar daima ikramlar yolluyor, sağ olsunlar. Desteklemediğim, kullanmadığım bir eseri paylaşmam. Benim üslubum, o denli bir şekil değil” halinde konuştu.

“ÖRF VE ADETLERİMİZİ SEVİYORUM”

İkinci sefer anne olan Seda Bakan’ın kızı Ela için yaptığı 40 mevlidini toplumsal medya hesabından paylaşması sorulunca, “Ben Leyla için de mevlit yapmıştım ve paylaşmıştım. Bu kadar ses getirmedi. Ben, kendi örf ve adetlerimizi epeyce seviyorum. Dinimizi de yaşamaya çalışıyorum. O yüzden daha keyifli ve huzurlu oluyorum. Meskendeki çay ve kek kokusunu seviyorum. bu biçimde şeyler bana yaşama keyfi, sevinci veriyor” sözlerini kullandı.

Bakıcı fiyatlarıyla ilgili de konuşan Seda Bakan, “Bir tane bakıcımız var. Bakıcımız, ben Leyla’ya gebeyken -3,5 sene önce- geldi ve biz hâlâ onunla devam ediyoruz. Nazar değmesin. Her şeye, her iş koluna artırım geldiği üzere bakıcılara da artırım geliyor. Biz o artırımlarla ne yapalım? Bebek bir aylıkken çalışmaya başladım” dedi.

“BİR HAFTA ÖNCEYE KADAR ÇOK İYİYDİ”

Leyla’nın kardeşini epey uygun karşıladığını belirten Bakan, “Bir hafta önceye kadar fazlaca güzeldi. Leyla artık bebek kucağımdayken bir tane yapıştırmaya başladı. Istıraplar var çözeceğiz, inanıyorum” diye konuştu.

SEDA’DAN FARAH’A YANIT

Farah Zeynep Abullah’ın “Başrol adamların yanına domates seçer üzere bayan oyuncuları seçiyorlar” açıklamasını kıymetlendiren Bakan, “Belki o bu biçimde bir şey duymuş hayatış olabilir. Boşu boşuna bu biçimde bir açıklama yapacak hali yok. Ben açıkçası başıma o denli bir şey geldiğini zannetmiyorum. Ben de biroldukca erkek oyuncuyla çalıştım biliyorsunuz. Partnerlerim hem erkek birebir vakitte guruplardı yani: Ahmet ile Murat, Cem’in grubuna dahil oldum bir orta. Bilmiyorum, bir şey yaşayıp gördü ki bu biçimde bir açıklama yaptı” diyerek kanılarını paylaştı.

Seda Bakan, bayan ve erkek oyuncuların fiyatlarındaki fark ile ilgili de “Dünyada bu biçimde. Bende tıpkı şeklide olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bayanlar, erkeklere oranla daha az fiyat alıyorlar. Bu yanlışsız bir şey” biçiminde görüş bildirdi.