Seda Bakan: Hamilelik hayli hoş geçiyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Seda Bakan, 24 Mart’ta bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gebe olduğunu duyurdu. Belirmeye başlayan karnıyla poz veren oyuncu, kızı olacağını deklare etti: Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla birlikte hayata dönüş başlamıştır.

ÜNLÜLERDEN TEBRİK YAĞDI

Hadise, yakın arkadaşının 50 binden çok beğeni alan gönderisine kalp emojileriyle karşılık verdi. İdil Firat, Bengü, Serkan Altunorak, Berfu Yenenler, Songül Öden ve Cemre Kemer üzere birfazlaca ünlü isim de Bakan’a tebrik bildirileri yazdı.

“AİLEMİ BİRAZ DAHA GENİŞLETMEK İSTEDİM”

İkinci çocuğuna dört aylık gebe olan Seda Bakan, “İkinci çocuğu epey istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kere kız bebek annesi olacağım, fazlaca mutluyum” açıklamasını yapmıştı.

Ekranlara bir süre daha orta vereceğini belirten 36 yaşındaki oyuncu, “Ailemi biraz daha genişletmek istedim. Lakin kızım dünyaya gelince, artık işlere süratli bir dönüş yapacağım” demişti.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Seda Bakan, evvelki akşam eşi Ali Erel ile Bebek’teydi. Çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet eden çift, “Her şey yolunda. Hamilelik fazlaca hoş geçiyor” diyerek konutlarının yolunu tuttu. Seda Bakan’nın mantosunun gerisinde bulunan kedi simgesi de çok dikkat cazipti.

“HER ŞARTTA YOĞURT MAYALARIM”

TV’de son olarak ‘Mucize Doktor’ dizisinde rol alan Seda Bakan, ağır temposunda kızı Leyla’ya vakit ayırmayı ihmal etmiyor. 2.5 yaşındaki Leyla’nın üzerine titreyen oyuncu, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla isminden kelam ettirmişti.

Tatilde ve setteyken bile önceliği kızına veren Bakan, “Leyloş’a her şartta yoğurt mayalarım. Alarm kurup saatinde de alırım. Bebeklerimiz için en yararlısı” iletisiyle hayranlarının takdirini toplamıştı.