Roma’da nikâh, Marmaris’te düğün! Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal evleniyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İki çocuğunun annesi Sırp müzikçi Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018’de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda birinci adımı attığı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da Roma’da dünyaevine giriyor.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ’ın haberine bakılırsa; Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikâhla hayatlarını birleştirecek olan çift, düğünleri için Marmaris’teki D-Maris’i seçti. 10-12 Haziran’daki hafta sonunda 80 kişilik düğün tertibiyle evliliklerini kutlayacak olan Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, davetiyelerini de göndermeye başladı.

“KIZ SEN NE HOŞ BAKIYORSUN”

Kısa bir görüntüden oluşan davetiyede; Mustafa Sandal, müstakbel eşine ‘Jest Oldu’ müziğini söyleyerek, “Ah sen ne hoş, ne hoş gülüyorsun/Kız sen ne hoş, ne hoş bakıyorsun” diyor. Düğün seremonisinin de bu romantik davetiyeye uygun olacağı öğrenildi.

DÜĞÜN daha sonraSI PARTİ

10 Haziran’da akşam Manos’ta ‘Yunan Gecesi’ yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin görünümlü çimenliğinde düğün yapacak. Akabinde beach’e inecek olan davetlileri, burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, sonraki sabah keyifli bir brunch’la sona erecek.

Misafirlerini otelde ağırlayacak olan ünlü çiftin, konukları farklı ayrı günlerde gelmeyi tercih ettiği için ulaştırma masraflarına ise karışmayacağı öğrenildi.

“GELECEKTEKİ SOYADIM”

Melis Sütşurup, geçtiğimiz ocak ayında sevgilisinin 52’nci doğum gününü, 26 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla kutlamıştı. Müstakbel eşi Sandal ile yer aldığı fotoğrafları slayt yapan Sütşurup, romantik doğum günü kutlamasında şu sözlere yer vermişti:

Belki bendilk evvel birilerinin arabası vardı, tahminen kızlar çeyizini düzmüş seni bekliyordu, tahminen de cürüm sendeydi. Fakat hepsi bizi bugünlere hazırladı Kito’m. Ben her vakit yanındayım, yüzün gülsün diye, huzurlu ol diye. Uygun ki doğdun gelecekteki soyadım.