Rol mü yapıyor? Bahar Candan deklare etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Travmalarıyla ilgili soru üzerine “Benim travmam Lidyalıların parayı bulması. Artık beşerler parayla ruhlarını satmaya başladı” diyen Bahar Candan, hiç arkadaşı olmadığını söylemiş oldu.

“ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ BÖYLE”

Sosyal medya paylaşımlarıyla isminden kelam ettiren Bahar Candan, “Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suistimal etmelerine bile müsaade verdim. Lakin onlar benimle hiç arkadaş olmuyorlar. Arkadaş ilanı verdiğimde, bana özgeçmiş yolladıklarında ‘Senin masan bile oluruz, biz eğiliriz, üzerimize çay koyarsın’ diyorlar. Benimle toplumda muhakkak bir tanınmışlık elde ediyorlar. Takipçi sayıları artıyor, para kazanıyor ve daha sonra benden gidiyorlar. Bu çocukluğumdan beri bu biçimde. Beni en hayli yaralayan küçükken otelde yabancı asıllı bir çocuk yanıma gelmişti. Babam benim arkadaşlarıma dondurma ve kola alıyordu. Dondurma ve kolaları bitince gidiyorlardı. O yabancı çocuğun dondurması bitince beni nasıl terk ettiğini düşününce üzülüyorum” sözlerini kullandı.

“KİMSE BENİ IŞIK YERLİTAŞ KADAR SEVMEDİ”

En yakın arkadaşının merhum modacı Parıltı Yerlitaş olduğunu lisana getiren Candan, “Onu fazlaca özlüyorum. Öldükten daha sonra epey yalnız kaldım. Kimse beni onun kadar sevmedi” diyerek ağladı.

BAHAR CANDAN GERÇEK Mİ?

Candan, “Rol mü yapıyorsunuz?” sorusunu şu karşılığı verdi:

Sesim gerçek, değiştirmiyorum. aslına bakarsanız rol de yapıyorsanız bir süre daha sonra ona dönüşüyorsunuz. ‘Sen geçmişte de bu biçimde biri miydin?’ demek, kilo verdikten daha sonra zayıflayan birine ‘Sen ezelden beri zayıf mıydın?’ demekle tıpkı. Her şey değişim ve dönüşüm içerisinde.

24 yaşındaki toplumsal medya ünlüsü, “Tabii ki Bahar Candan bu değildi. Bahar Candan bir noktada başladı. Lügatıma farklı sözler ekledim, mimiklerim değişmiş olabilir. İzlediğiniz Bahar Candan görüntülerinde birinci bir sene gerçek, son bir sene kazanılmış, öğrenilmiş ve dönüştürülmüş Bahar Candan. Bundan beş sene daha sonra izleyeceğiniz Bahar Candan daha dönüştürülmüş olacak” dedi.