Pınar Kayabaşı’ndan Somer Sivrioğlu paylaşımı: Sana sonsuz teşekkürler sevgilim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin heyet üyelerinden; sempatik tutumları ve giysi biçimiyle da isminden sıkça kelam ettirmeyi başaran Somer Sivrioğlu, uzun müddettir Pınar Kayabaşı ile aşk yaşıyor. Kayabaşı ile bağlantılarını gözlerden uzak biçimde sürdüren 51 yaşındaki şef, geçtiğimiz aylarda toplumsal medyada kural bozmuştu.

KURAL BOZDU

Sivrioğlu, sevgilisinin 30’uncu yaş gününü, Instagram hesabından yayınladığı ve “Mutlu seneler” notunu düştüğü fotoğraflarla kutlamıştı. Renkli karelerin yer aldığı paylaşım 70 binden çok beğeni ve fazlaca sayıda yorum almıştı. Oyuncu Serra Yılmaz ve müzisyen Şenay Lambaoğlu üzere ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma yorum yazmıştı.

“BİZ MEMNUNUZ, SEVİYORUZ”

Sivrioğlu, “İyi olmak lazım bu hayatta, hoş bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye hürmet duymak lazım, zira o kadar az ki. Biz memnunuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür” sözlerini kullanmıştı.

“NİCE MEMNUN yıllarİMİZ OLSUN”

Mutlu beraberlikleri devam eden Somer Sivrioğlu-Pınar Kayabaşı çiftinden Kayabaşı, son paylaşımıyla beraberliklerinin yıl dönümünü kutladı. Sivrioğlu’ndan 21 yaş küçük olan Kayabaşı, sevgilisiyle pozuna şu notu düştü:

Zaman, yer kavramı yok oluyor. Sen, ellerimi ellerinin içine koyduğundan beri. Beni alıp getirdiğin, bu sevgi durağı yıllardır arayıp bulamadığım o, yere varmış hissettiriyor. Bana, beni ve seni, biz olarak yaşattığın için, karşıma çıkıp, gözüme bakıp, beni her seferinde birinci gün ki heyecanınla büyülediğin için, sana sonsuz teşekkürler sevgilim. Kaç memnun yıllarimiz olsun. Aşkla!

“HATAM VAR, KABUL EDİYORUM”

Birkaç gün evvel Gökhan Çınar’ın ‘Katarsis’ programına konuk olan Somer Sivrioğlu, biten evliliği hakkında içini dökmüş ve yaşananlara dair şu tabirleri kullanmıştı:

29 yaşında evlendim, 20 yıla yakın mühlet evli kaldım. Eşim ile yurt haricinde evliydim. bu biçimde olunca ona epey daha fazlasını yüklüyorsun. O benim yalnızca eşim, partnerim yahut aşığım değil, beraberinde sıkıntı ortağım, iş ortağım ve yoldaşımdı. bu biçimde olunca her şeyi hayli daha ağır yaşıyorsun. Her şeyi ondan bekliyorsun ve her şeyi ona vermeye çalışıyorsun. Bu da doğal olarak yıpratıcı oluyor. Alaka haliyle eskiyor. Bu vakte kadar hiç bir yerde konuşmadım lakin şunları söylemek istiyorum. İlgi iki kişi içinde yaşanır ve o duyguyu o iki kişi bilir. Form olarak yanlışlarım olabilir, fazlaca daha açık olmam gerekiyordu kendisine. Çok daha bu eskimeyi söz ediyor olabilmek gerekiyordu. Bunda benim yanılgım var ve bunu kabul ediyorum.

“İLİŞKİMİZ ESKİDİ VE BİZ O ALAKAYI DÖNÜŞTÜREMEDİK”

Somer Sivrioğlu, “Basında anlatılanlar üzere de değil hiç bir şey. Durup dururken hiçkimse bu biçimde bir şey yapmaz. Yok efendim; ‘Parayı buldu, şöhreti buldu’. Bir insan bunlara bakar mı sizce? Bağlantımız eskidi, biz o ilgiyi dönüştüremedik ve yenileyemedik. Evvel kendin açıyorsun, daha sonra kapıdan biri geliyor. hiç bir vakit kilitli bir kapıya kimse gelmiyor ya da sen kilitli bir kapıyı kırıp, ortasından çıkmıyorsun. O kapı aslına bakarsan eskimişti. O yüzden bu biçimde sonlandı evliliğimiz. Eski eşim ile ilgili şunları söyleyeceğim. Herkesle aşk yaşayabilirsin lakin herkes ile çocuk yapamazsın. Yeterli ki onunla bu biçimde bir şey hayatışım. Bu periyot çocuklarımla bir ortadayım ve bana fazlaca âlâ geliyor. Ben de onların hayatında olmaya çalışıyorum. Oğlum ve kızımla alakam epeyce yeterli. birlikte ömrü sorguluyoruz Dürüst bir bağımız var. O açıdan da hayli mutluyum” demişti.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ ANNELERİNDE

Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan çekişmeli davanın anlaşmalıya dönmesi kararı boşanmıştı. Koronavirüs pandemisi niçiniyle uzayan süreç Aralık 2021’de bitmiş oldu. Somer Şef’in ‘boşanmakta kararlı’ olduğunu söz ettiği, Aslı Sivrioğlu’nun ise nafaka ve tazminat talebinde bulunmadığı öğrenildi. Derin ve Deniz isminde bir kız ve erkek çocuklarının velayeti Avustralya’nın Sidney kentinde yaşayan anne Aslı Sivrioğlu’na verildi.