Pınar Altuğ’dan ‘tayt’ açıklaması: Bayan giyiyor adam niçin giymesin?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü oyuncu çocuk tiyatrosunda yer alacağını lisana getirdi. Altuğ, “Büyük heyecan ortasındayım. Daima prova yapmak istiyoruz. Kusursuz olsun istiyoruz. Buradan da herkesi davet ediyoruz” dedi.

Altuğ, 2022 yılının son ayında yıl değerlendirmesini yaparak yılbaşını da nasıl geçireceğini şu biçimde anlattı, “Yılbaşında komşularımız ile sitede olmayı tercih ediyoruz. Çocuklarımızla vakit geçirmeyi epeyce seviyoruz. Gençler kimi vakit ayrılmak istiyor lakin. Sitemizdeki komşularımızın birisi oraya gidiyor birisi buraya gidiyor lakin yemekler birlikte yenir. Benim komşularım şayet olmazsa olmaz. Onlar uygun ki varlar.”

“TAŞINMA YOK ARKADAŞLAR”

Ailesiyle birlikte kalabalıktan uzak bir ömür süren Altuğ’un geçtiğimiz aylarda yinedan kente taşınacağına dair haberler çıkmıştı. Pınar Altuğ bu açıklamalar hakkında ise şu biçimde konuştu:

Taşınma yok arkadaşlar. ‘Eğer taşınırsam bu saatten daha sonra genç kızım olduğu için kente taşınırım’ dedim. Sessizlik, sakinlik ve komşularımız ile biz epey memnunuz.

“HERKES MEMNUN OLDUĞUNU GİYER”

Son periyotta Berdan Mardini’nin tayt giymesi toplumsal medyanın gündemine oturmuştu. Pınar Altuğ, adamların tayt giymesi ile alakalı, “Herkes istediğini giyer. Moda o kadar özgür ki. Herkes memnun olduğunu giyer. Modadan etkilenmeme bahtın var mı? Mağazalarda bunlar satılıyor. Bu işin erkek hanımı yok. Herkes nerde ne giyeceğini bilir aslına bakarsan. Bayan giyiyor adam niçin giymesin?” diyerek Mardini’ye takviye verdi.

“BANA BERDAN TAYTİNİ’ DİYORLAR”

Giyim stili ile bir kısımdan düzgün yansılar alırken aşikâr bir kesitten tarafınca da eleştilen Mardini’ye “Giyindiğiniz kombinler hayli konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?” halindeki soru yöneltilmişti. Mardini, “Şimdi ben pembe kazak giyindiğimde biliyorsunuz. Her yıl göğüs kanserine dayanak olmak için pembe top organizyonu yapılıyor. Ben de ona dayanak vermek için giymiştim. En son bir ayakkabı giydim. Onu da hekimim armağan etmişti. O da olay oldu. en çok şuna güldüm. Tayt giydiğimde ‘Berdan Taytini’ yazmışlar. Çok komikti. Yapılan yorumlar hoşuma da gidiyor. Tabi kimi vakit hakarete varan durumlar oluyor. Tenkide açık, kendimle barışık biriyim” karşılığını vermişti.

“DENİZ KENARINDAKİ ŞORT İLE AVM’DE ŞORTUN UZUNLUĞU FARKLI OLABİLİR”

bir daha gündem üzerinden sorulara cevap veren Pınar Altuğ, Ömür Gedik’in geçtiğimiz senelerda yaptığı, “İstanbul AVM’lerindeki birtakım kızların şortlarının uzunluğu nitekim ayıp sonunu aşmış durumda… Plajda değilsiniz diyeceğim ancak bence aslına bakarsanız bilerek yapıyorlar…” halinde şort açıklamasına ise, “Deniz kenarında giyeceğin şortun uzunluğu ile kent ortasındaki bir alışveriş merkezindeki şortun uzunluğu farklı olabilir. Bunu nasıl taşıdığına bağlı. Benim senelerca küçük eteklerim konuşuldu lakin ben rahat ediyorum, üşümüyorum da” cevabını verdi.