Pijamalı Tuğba Özay

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz Temmuz ayında Antalya’nın Manavgat ilçesinde dört başka noktada orman yangını çıkmış; yangın bölgesindeki alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçramıştı. Yangında, eski model Tuğba Özay’ın çiftliği de ziyan görmüştü.

“ELİNİZDEN GELEN NE var ise YAPIN”
Birinci uçakla Antalya’ya giden Tuğba Özay, toplumsal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım isteyerek şu tabirleri kullanmıştı:

“Yanıyoruz! Çiftliğimiz yanıyor… nolur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Nolur sesimizi duyurun. Yanıyor çiftliğimiz yanıyor, her yer, her şey yanıyor. Yangın uçakları daha fazlaca gelmeli. Her yer yanıyor. Yaklaşık 1.5 saattir ağlıyorum. Çok büyük bir orman yangını yaşıyoruz. Diyecek bir kelam bulamıyorum. Orada insanların konutları yanıyor, hayvanlar yanıyor. İçim yanıyor. Manavgat’a epeyce geçmiş olsun, hepimize geçmiş olsun. İnanın artık dayanacak gücüm yok, epey üzülüyorum. Allah’ım bir an evvel Manavgat’taki yangın durdurulsun. Elinizden gelen ne var ise yapın, koşun, yetişin. Ne olur sesimi duyun, duyurun. Etraf vilayetlerden istekli arkadaşlarımız da Manavgat’a gelin. Manavgat bitti, yandı, kül oldu. Lütfen sesimizi duyun. Her taraftan yanıyoruz, dayanılmaz derecede poyraz var.”

FELÇ GEÇİRDİ
Yaşadığı ıstıraba dayanamayan Tuğba Özay, hastanelik olmuş ve sıhhat durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşmıştı. Hastaniçin bir görüntü yayınlayan Özay, “Arkadaşlar ben felç geçirdim. Yandı, her yer yandı. Çiftliğimiz, konutumuz her şey yandı. Dünden beri yalvarıyorum. Takviye istiyorum. Yandı, her yer yandı. Ben bu biçimdeyim, felç geçirdim” diye konuşmuştu.

AÇILIŞA KATILMASI REAKSİYON ÇEKTİ
Lakin alevler Özay’ın çiftliğini kıl hissesi sıyırarak çiftliğe ziyan vermemişti. Çiftliğinin yangından kurtulmasının akabinde rahat bir nefes alan Özay, daha sonrasında bir açılışta görüntülenmişti. Eski model, yangının tesirleri sürerken açılışa katılması niçiniyle toplumsal medyada tenkit oklarının maksadı olmuştu.

Açılışta kurdele kesen ünlü modele; “Felç geçirdim diye ağlıyordun, artık güle oynaya açılıştasın”, “Yangını ne çabuk unuttun?”, “Bu nasıl vicdan epeyce yazık!”, “İnsanların hisleriyle oynamak bu kadar mı kolay?” halinde yorumlar yapılmıştı. Özay’dan da hakkındaki tenkitlere cevap kısa müddette gelmişti.

“BANA İFTİRA ATMAYIN”
Sondan elleri titrediği görülen Özay, kendisine iftira atıldığını belirtti ve “ilk vakit içinderda Hera ve Herkül’ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söylemiş oldum. Ben hiç bir vakit kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın kâfi. Kâfi benim bir canım var. Kimseden de kaygım yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben hatalıyım?” tabirlerini kullanmıştı.

“O BEŞERLERLE BİR MUKAVELEM VAR”
Özay, kelamlarına; “Dün bütün gece uyumadım. Uyumadığımı arkadaşlarım epey âlâ biliyor. Takip edenler epeyce uygun biliyorlar. Bugün ben iki ay evvelce İstanbul’da alınan evet bir programım var. hiç bir biçimde makyaj da yok yüzümde. Makyajsız bir biçimde tertibe gittim. 45 dakika o insanların da gönlünü beğenilen ettim. O beşerlerle bir mukavelem var. Ben o insanların marka yüzüyüm. O beşerler da bugün için bir emek harcamışlar, yatırım yapmışlar. Sadece onları da mağdur etmemek ismine, yardımcılarım ve ailemin de orada olması niçiniyle İstanbul’a geldim dün gece… Hiç uyumadım sabaha kadar yayın yaptım. Devlet yetkililerini de aradım” diye devam etmişti.

“BEN DAHA NE YAPAYIM ÖLEYİM Mİ?”
Ünlü model, “Ben daha ne yapayım? Öleyim mi? Bunu mu istiyorsunuz? bugün bütün acımı içime gömerek yalnızca bir açılışa katıldım. Bir de baktım ki kıyametler kopuyor! Ben artık ne yapmalıyım? Üç gün daha sonra ben bir daha Manavgat’ta olacağım. aslına bakarsanız o bölgeye yardımlar da götüreceğiz. O bölgede mağdur olan her insanın yanında ben olacağım” diyerek kelamlarını noktalamıştı.

PİJAMALARI DİKKATLERDEN KAÇMADI
Tüm bu yaşananların arından bir süre ortalarda görünmeyen eski model, geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Set çıkışı akşam yemeği için Dönerci Serkan’a uğrayan modelin üstündeki pijamalar ise dikkatlerden kaçmadı.

Yemek çakışında gazeteciler ile bir ortaya gelip sohbet eden Tuğba Özay, “Set çıkışı yemek yemeye geldim. Çok ağırdım pijamalarımı değiştirmeye bile fırsat bulamıyorum” halinde konuştu.

Öte yandan Tuğba Özay, Bursa’da sahneye çıkmadan evvel çekilen pozlarını 1,3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlamıştı. Tezli bir seçim yaparak deri elbise giymeyi yeğleyen Özay’ın pozlarına, takipçilerinden adeta beğeni ve yorum yağmıştı.

Takipçileri, eski modele, “Yaş almayan kadınlardan”, “Jennifer Lopez sandım”, “Dünyanın en mütevazi ünlülerinden” ve “Kem gözden uzak olun. Maşallah size” üzere yorumlar yazmıştı.