2 Mart 2025'te Hollywood Dolby Theatre'da düzenlenecek 97. Akademi Ödülleri töreninde Floransa'nın işçiliği dünyanın en prestijli sahnelerinden birinde sergilenecek. Bu yılın En İyi Kostüm Tasarımı adayları arasında Kardinaller toplantısıEdward Berger'in yönettiği. Sekiz Oscar adaylığı ve on iki BAFTA ödülü kazanan film, görsel çekiciliğinin bir kısmını Floransa'nın sahibi Bottega Orafa Paolo Penko'ya borçlu.
Ünlü kuyumcu stüdyosu, özellikle film için kardinal haçlardan yüzüklere ve kol düğmelerine kadar 530 ısmarlama parça üretti. Bu kreasyonlar, kendisi de daha önce Oscar adayı olan kostüm tasarımcısı Lisy Christl ile yakın işbirliği içinde geliştirildi. Anonim. Christl'ın titiz vizyonu, bu karmaşık aksesuarların kostümlere entegrasyonuna rehberlik ederek karakterlere derinlik katmanları kattı ve filmin atmosferini zenginleştirdi.
İlgili
Florence Daily News'den daha fazlasını keşfedin
E-postanıza gönderilen en son gönderileri almak için abone olun.
Ünlü kuyumcu stüdyosu, özellikle film için kardinal haçlardan yüzüklere ve kol düğmelerine kadar 530 ısmarlama parça üretti. Bu kreasyonlar, kendisi de daha önce Oscar adayı olan kostüm tasarımcısı Lisy Christl ile yakın işbirliği içinde geliştirildi. Anonim. Christl'ın titiz vizyonu, bu karmaşık aksesuarların kostümlere entegrasyonuna rehberlik ederek karakterlere derinlik katmanları kattı ve filmin atmosferini zenginleştirdi.
İlgili
Florence Daily News'den daha fazlasını keşfedin
E-postanıza gönderilen en son gönderileri almak için abone olun.