Okan Bayülgen’den eski eşi Zeyno Gönenç itirafı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Okan Bayülgen ile bir periyoda damga vuran ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Gönül’ü Zeyno Günenç, 1996-1998 yılları araında evli kaldı. İki ünlü isim ayrılsa da dost kalmayı başardı.

Bayülgen, eski eşini Haber Global’de yayınlanan programında konuk olarak ağırladı. ‘2. Sayfa’da ise Okan Bayülgen’in, eski eşi hakkında yaptığı enteresan itiraflar ekranlara getirildi.

“BENDEN daha sonra ÇEKİLİR Mİ HAYAT?”
58 yaşındaki şovmenin, “Biz seninle son programı yaptıktan daha sonra evlenmiştik, 1996 yılıydı. Ortada sen yeniden evlendin. Nasıl şad musun kocandan? Benden daha sonra çekilir mi hayat?” esprisine, eski eşi kahkahalarla karşılık verdi.

“ÇOK DEĞİŞTİM BEN OKAN”
Bayülgen, “Çok olumlu bir beşersin. Beni sıkacak kadar pozitifsin” dedi. Günenç ise “Nerem müspet benim? O kadar olumlu bir insan değilim. Çok değiştim ben Okan. Hatta vakit zaman fazlaca tatsız da olabiliyorum” tabirlerini kullandı.

“MÜTHİŞ BİR ADAM”
Ünlü oyuncu ve eşi Gilles Kanert ile Bayülgen ve sevgilisi Selin Atasoy, daima birlikte görüşüyorlar. Kanert dışındaki takım, tiyatroda birlikte de çalışıyor.

Eski eşinin 2017’de dünyaevine girdiği Gilles’e övgüler yağdıran Bayülgen, “Onunla birlikte olmak mükemmel bir şey. Şimdilik kocasını fazlaca kıskanıyorum. Nefis, nefis. Çok değerli bir koreograf, Fransız. Fevkalade bir adam var, eniştemiz. Çok seviyoruz birbirimizi” formunda konuştu.

“SELİN’İ ÇOK SEVİYORUM”
Kendisi ve Fransız eşi hakkındaki iltifatlar karşısında Zeyno Günenç, “Ben Selin’i de epeyce seviyorum. Hem oyunumuzun müellifi, hem Okan’ın kız arkadaşı” açıklamasını yaptı.

Öte yandan 2008 yılının son gününde evlenip 2014’te boşanan Sevimli Ediger ile Okan Beyülgen’in İstanbul isminde bir kızları bulunuyor.