Oğuzhan Koç: Masa sistemi ayarlama durumuna geldik

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine “Evet!” cevabını vermişti. Çift, iki hafta evvel de aile içinde düzenlenen merasimle nişanlanmıştı. Özdemir, daha evvel Koç ile beraberliği hakkında “İkimiz de birbirimize epey şanslı geldik. İkimiz de epey memnunuz. Ben kendimi fazlaca şanslı hissediyorum” sözlerini kullanmıştı.

“GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM”

hemen çabucak gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, “Gelinlik provasını olağan ki yapacağım lakin onun için yarım gün ayıramam. İstediğim üzere olması için tüm günümü provada geçirmeliyim” demişti.

Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, “Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum” biçiminde konuşmuştu.

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda Gayrettepe’de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini birinci defa açıklayan çift, “Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos’ta İstanbul’da evleniyoruz” diyerek, müjdeli haberi verdi. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, “Daha çabucak hemen belirleyemedik lakin hoş bir yer seçimi yapacağız” dedi.

“HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN”

Özdemir’in, Koç’a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve yeni fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat armağan ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise hoş oyuncu, “Hep birlikte bakılırsaceğiz” cevabını verdi.

“ARTIK ÇOK AZ KALDI”

Oğuzhan Koç, evvelki gün Arnavutköy’de bulunan bir ocakbaşından çıkarken görüntülendi. Koç “Uzun uzun röportaj veremeyeceğim zira epeyce geç kaldım” dedi. 26 Ağustos’ta Sarıyer’de bir otelde evlenecek olan çift, geçtiğimiz gün Demet Özdemir ile birlikte düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret edip son pürüzlere baktıklarını söyleyen Koç “Artık epeyce az kaldı. Masa tertibini ayarlama durumuna kadar geldik. İnşallah az kaldı evleniyoruz” dedi.

“TELAFİ ETMEK İÇİN SEVE SEVE GİDERİM”

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da verdiği konseri yağış sebebi ile yarıda kesmesi fazlaca konuşulan ve reaksiyonlar alan Koç “Çok yağış olduğunda hepimizin başına gelen şeyler bunlar. Aslında epey haberleşmesine ben de şaşırdım. Bunlar teknik aksaklıklar daima var, sıhhat olsun. yeniden beni çağırırlarsa telafi etmek için seve seve giderim” dedi.?