Aziz Arif’i gerçek vakitte doğurduğunu belirten Nil Karaibrahimgil, “Kendimi müziğe, müziğe fazla kaptırıp, onu doya doya yaşamak istedim. Aslında bu biçimde olduğu için mutluyum. Bir doygunluğa ulaştıktan daha sonra anne olmanın da farklı bir hoşluğu var. Kendini gerçekleştirip, kendinin çiçek açma periyodunu tamamladığını hissetmek öbür bir seyahat. daha sonrasında annelik de başka bir tat. Kendimi gerçekleştirmiş olarak anne olmak bence benim için daha uygun oldu” dedi.
“SERDAR ÇOK ESASLI BİRİSİ”
Evliliği ve oğlu Aziz Arif hakkında konuşan ünlü müzisyen, “Serdar aslına bakarsan iki hayli tatlı çocuğun babasıydı biz evlendiğimizde. ötürüsıyla deneyim olarak benden ilerideydi. Ben de meraklı bir anne olarak okumadığım kitap kalmamıştır. Kendimi ve anneliğimi daima revize ediyorum ancak Serdar’ı revize edemeyeceğimi anladım. Serdar epey esaslı birisi. En sonunda şunda anlaştık; ‘herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın’. Bu bence Aziz Arif için bir zenginlik oluyor” sözlerini kullandı.
“SERDAR ÇOK ESASLI BİRİSİ”
Evliliği ve oğlu Aziz Arif hakkında konuşan ünlü müzisyen, “Serdar aslına bakarsan iki hayli tatlı çocuğun babasıydı biz evlendiğimizde. ötürüsıyla deneyim olarak benden ilerideydi. Ben de meraklı bir anne olarak okumadığım kitap kalmamıştır. Kendimi ve anneliğimi daima revize ediyorum ancak Serdar’ı revize edemeyeceğimi anladım. Serdar epey esaslı birisi. En sonunda şunda anlaştık; ‘herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın’. Bu bence Aziz Arif için bir zenginlik oluyor” sözlerini kullandı.