Nebahat Çehre: Ben daima mesken bayanı oldum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Nebahat Çehre, evvelki gün mutfak alışverişi için geldiği Etiler’de objektiflere takıldı. çok keyifli olduğu görülen oyuncu, aracının bagajına mutfak materyallerini yerleştirdikten daha sonra soruları yanıtladı.

“Hep oyuncu Nebahat’ı görüyorsunuz, artık de mesken bayanı Nebahat’ı görün” diye gazetecilere takılan Çehre, “Ben daima mesken bayanı oldum. 19 yaşındaydım Yılmaz Güney’le nişanlıydım, 20’de evlendim. Bütün meskenin yemeklerini ben yapıyordum. Mutfağı fazlaca seviyorum, alışveriş seviyorum. hayatıma renk katıyor. Beğenilen şeyler bunlar. Türk mutfağında ve dünya mutfağında iddialıyım” diye konuştu.

Son günlerde tadımız, tuzumuz yok diyen Çehre, “Bir yerde savaş var, biz iki yıldır sıhhat savaşındayız. Malum kar yağdı, temizledi her yeri umarım bereketli olur” dedi.

“HAZAL DAHA LİSEYE GİDİYORDU”
Eski rol arkadaşı Hazal Kaya’nın son oynadığı dizideki oyunculuk performansının eleştirildiği hatırlatılan Çehre, “Bizim mesleğimizde olumlu ya da olumsuz tenkitler daima oluyor. Diziyi izlemedim ancak herkes her şeyi beğenecek diye bir durum yok. Ya da epey beğendiği bir şeyi bir oburu beğenmez. Bizim mesleğin getirisi bu. Biz birlikte oynadığımızda Hazal daha liseye gidiyordu. Lokum üzere kız, bu biçimdeki rolüne epeyce yakışmıştı. çok güzel oynuyordu. Biraz rollerin yakışması gerekiyor, benim uzun yıllardır gayretimin niçini bu, yapmamamın. Yakışan bir işte kalmak istiyorum. Hele ki yıllar geçtikten daha sonra bize kalan ne hoş şeyler yapmışız diye bilmek” dedi.

“YEŞİLÇAM’DA PARA İÇİN APTAL APTAL İŞLER YAPTIK”
“Son devirde yetişen oyuncular maddiyatı daha ön plana mı koyuyor?” sorularına Çehre,”Ayağı yere basan epey az kıssalar var, ne yapsınlar? Biz Yeşilçam’da para için aptal aptal işler yaptık. Düzgün ki Yeşilçam’dan yetiştik, fazlaca eğittiler, fazlaca öğrettiler bize fakat onun yanında para kazanmayı bilemedik, nizam yok, lüks yok. Lüks diyorum zira Hollywood üzere hizmet veriyor şirketler, dayanılmaz yani” dedi.

Yapımcıların toplumsal medya hesaplarındaki takipçilere bakılırsa oyuncu seçimlerini yaptıkları tezleri Çehre’ye hatırlatılınca, “Bilmiyorum ki neden yapıyorlar bunu. Bir niçinleri vardır kendince. Altı günde bende atıldım ‘Evimdeki Düşman’dan. Her şeyi oyunculuğuna bakılırsa seçmeliler” dedi.

“GÖKÇE BAHADIR’I BEĞENİYORUM”
“Son devirdeki bayan başrol oyuncularından bir Türkan Şoray, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Nebahat Çehre çıkar mı?” sorusuna, “Güzel kızlarımız var. Emek de veriyorlar. Bana nazaran 3-4 kişi var. Gökçe Bahadır’ı beğeniyorum örneğin, hoşluğunu ön plana koymuyor, oyunculuğunu koyuyor” dedi. “Gökçe Bahadır’ın yanına erkek jön khalbukinız kimi koyardınız?” sorularına, “Kimi koyacağım, ‘Aşkı Memnu’ da çalıştığım Kıvanç Tatlıtuğ’u koyarım. Takdir ettiğim tarafı fazlaca güzel daima o denli götürebilirdi. Ancak onu bıraktı oyunculuğa soyundu” dedi. Tatlıtuğ’un baba olacağı hatırlatılan Çehre, “Çok keyifli oldum, hayli sevindim onların ismine. Başak da erkeğini yükselten başarılı bir kadın” formunda konuştu.
Gelen teklifler olduğunu söyleyen Nebahat Çehre, “Kaldırılmak istemiyorum, epeyce güvenerek yapacağım bir şey olsun istiyorum. Bu kadar bekliyorum çünkü” formunda konuştu.