Mohammed Alsaloussi’den Serenay Sarıkaya hamlesi!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haziran ayında Ibiza’da tatilde oldukları sırada romantik bir evlilik teklifi almış, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti. Alakasıyla magazin gündeminde düşmeyen 31 yaşındaki fenomen, Mohammed Alsaloussi’ye ‘Evet’ demişti. İtalyan Dj Guido Senia ile ayrıldıktan daha sonra memnunluğu Mısırlı iş insanında bulan Şubaşı, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz biçimde Meedo’dan ayrıldığını duyurmuştu.

“SAYGI VE ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM”

Ünlü isim, daha sonrasında Instagram hesabından, “Sizlerin de bildiği ve şahit olduğu üzere yaklaşık 1.5 yıldır Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız beraberliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma sonucu aldık. Her ilgide olabileceği üzere biz de yaşadığımız uyuşmazlıklar kararı münasebetimizi sürdüremeyeceğimize karar verip hürmet çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz pahalı takipçilerim ve basın mensuplarının hürmet ve anlayışını rica ediyorum” açıklamasını yapmıştı.

“SEVGİLİSİNİN DEDİKODUSUNU YAPTI” İDDİASI

Şeyma Subaşı, “Saygı çerçevesinde bağımızı bitirdik” dese de, olayın perde ardının hiç de o denli olmadığı argüman edilmişti. Argümana göre; Şeyma, arkadaşlarıyla Meedo’nun dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başlamış; özür dilemek yerine “Ben Türkiye’ye dönüyorum” diyen Subaşı, toplumsal medyadan ayrıldıklarını duyurmuştu.

Adı son günlerde Hacı Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, bu ortalar toplumsal medyayı sık sık kullanıyor. Mohammed Alsaloussi son olarak imalı bir gönderi yapmıştı.

MEEDO’DAN ŞEYMA’YA GÖNDERME

Meedo paylaşımında, “Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. bu biçimdea kadar herkestilk evvel ben varım” yazarak olay olmuştu. Bu paylaşım gündemdeyken eski aşktan bomba bir atılım geldi.

SERENAY’A YORUM!

Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi evvel Serenay Sarıkaya’nın pozlarını beğendi. Akabinde Sarıkaya’nın 33 hafta evvel koyduğu fotoğrafı bulup altına bir de yorum yaptı. Paylaşıma “Harika parça” yazan Meedo toplumsal medyada gündem oldu.