Mohammed Alsaloussi’den eski sevgilisi Şeyma Subaşı’na gönderme!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haziran ayında Ibiza’da tatilde oldukları sırada romantik bir evlilik teklifi almış, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti. Alakasıyla magazin gündeminde düşmeyen 31 yaşındaki fenomen, Mohammed Alsaloussi’ye ‘Evet’ demişti. İtalyan Dj Guido Senia ile ayrıldıktan daha sonra memnunluğu Mısırlı iş insanında bulan Şubaşı, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz biçimde Meedo’dan ayrıldığını duyurmuştu.

“SAYGI VE ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM”

Ünlü isim, daha sonrasında Instagram hesabından, “Sizlerin de bildiği ve şahit olduğu üzere yaklaşık 1.5 yıldır Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız beraberliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma sonucu aldık. Her münasebette olabileceği üzere biz de yaşadığımız uyuşmazlıklar kararı münasebetimizi sürdüremeyeceğimize karar verip hürmet çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz bedelli takipçilerim ve basın mensuplarının hürmet ve anlayışını rica ediyorum” açıklamasını yapmıştı.

“SEVGİLİSİNİN DEDİKODUSUNU YAPTI” İDDİASI

Şeyma Subaşı, “Saygı çerçevesinde ilgimizi bitirdik” dese de, olayın perde ardının hiç de o denli olmadığı argüman edilmişti. Argümana nazaran; Şeyma, arkadaşlarıyla Meedo’nun dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başlamış; özür dilemek yerine “Ben Türkiye’ye dönüyorum” diyen Subaşı, toplumsal medyadan ayrıldıklarını duyurmuştu.

AŞKINI KOLUNA KAZITMIŞTI

beraber oldukları devirde Meedo’yu İstanbul’a getiren ve ondan nişanlım diye bahseden Subaşı, Şubat 2021’de Instagram üzerinden yeni dövmelerini takipçileriyle paylaşmıştı. Dövmeler içinden bilhassa bir tanesi dikkat çekmişti. Şeyma Subaşı’nın, sevgilisi Mohammed Al Saloussi’nin ismini ‘Meedo’ diye koluna dövme yaptırdığı ortaya çıkmıştı.

SON İZ DE GİTTİ!

Bir dargın bir barışık aşklarını bitiren ikilinin bir daha bir ortaya gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, Şeyma Subaşı son atağı ile “Artık geri dönüş yok” iletisi vermişti. Önce memnunluk pozlarını kaldıran fenomen, Meedo’ya dair son izi de silmişti. 1.5 yıl evvel Meedo’nun ismini koluna kazıtan Subaşı’nın, Instagram’ın kıssa kısmından yayınladığı görüntü ile dövmesinin üstünü kapattığı ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Alsaloussi’nin “Cenneti hatırlamak…” notuyla paylaştığı kıyı fotoğraflarının, geçtiğimiz yaz Subaşı ve kızı Melisa ile çıktığı Bali tatilinden olduğu tez edilmişti.

“ŞEYMA’YI UNUTAMADI”

Instagram’da 116 bin takipçisi bulunan Meedo’nun 3 bine yakın beğeni alan bu gönderisine yorum yapan bir toplumsal medya kullanıcısı, “Şeyma ve Melisa ile gittikleri tatil yerinden fotoğraflara ‘Cenneti Hatırlıyorum’ demek Şeyma’yı özlediği manasına geliyor. Şeyma’dan evvel hiç bir şey paylaşmayan adam post atıyor, öykü atıyor. Unutamadı Şeyma’yı, epey belli” diye yazmıştı.

“MIAMI DEĞİL”

Sadece bu paylaşımla kalmayan Meedo, Instagram hesabının kıssalar kısmından “Anlaşmazlıklar yeterlidir. Saygısızlık değildir. Ara yeterlidir. Sadakatsizlik değildir” yazan bir ileti paylaşmıştı.

daha sonrasında ise, bir kentin görünümünü gösterdiği görüntüsünü yayınlayarak, “Miami değil” notunu yazdı. Bu not, sık sık Miami’yi epey sevdiğini lisana getiren Şeyma Subaşı’na bir gönderme olarak yorumlanmıştı.

ESKİ AŞKINA GÖNDERME Mİ YAPTI?

Tüm bunların akabinde Alsaloussi, son paylaşımıyla da isminden kelam ettirdi. Ünlü ismin, yayınladığı karede; “Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. bu biçimdea kadar herkestilk evvel ben varım” sözlerinin yer alması dikkat çekti.

ŞEYMA’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Mohammed Alsaloussi’nin bu paylaşımda, eski sevgilisine gönderme yaptığı ileri sürüldü. Meedo’nun akabinde bir paylaşım yapan Subaşı ise, şu kelamların olduğu bir gönderi yayınladı:

“Kendi acısını ve problemlerini çözemeyen beşerler sorunu hala diğer yerde arar ve onları ikna etmeye çalışarak etrafındaki insanları manipüle etmekten çekinmezler. Fakat bu davranış güzelleşme sürecinde hiç yardımcı olmuyor. İnsan yanılgısıyla ve acısıyla yüzleşmediği sürece sorunu daima öbür yerde ararve asla güzelleşemez. Kendimizi uygunlaştırmak için evvel kendimizle barışık olmalı ve kusurlarımızla yüzleşmeyi seçmeliyiz. Aksi takdirde yalnızca acımıza devam eder ve olabileceğimiz en âlâ versiyondan uzaklaşırız.”