Mert Yazıcıoğlu’ndan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hamlesi!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2018’den beri bir arada olan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz haftalarda münasebetlerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu ile 5 yıl evvel rol aldığı bir sinemanın setinde tanışan Saraçoğlu’nun beraberliğinin ‘ihanet’ niçiniyle bittiği öne sürülmüştü.

Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le samimi imgeler vermesinin çiftin ayrılmasına niye olduğu konuşuluyordu. Sevgilisinin Demir’le samimi imgelerinden rahatsız olan Mert Yazıcıoğlu’nun birlikte yaşadıkları meskeni terk ettiği sav edilmişti.

“ÖYLE BİR ŞEY YOK” DEMİŞTİ

Yazıcıoğlu, haklarında çıkan haberlerin akabinde, basın mensuplarına, “Normal bir alakaydı yaşandı ve bitti. Mert Ramazan, bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü üzere bir şey yok. Afra ile yapamadık, birlikte son verdik” açıklamasında bulunmuştu.

DİKKAT ÇEKEN HAMLE

Ayrılığın akabinde dedikoduları yalanlayan Mert Yazıcıoğlu, yeni bir atılımda bulundu. Yazıcıoğlu, eski sevgilisinin birlikte çekilen fotoğraflarını toplumsal medya hesabından silmesine karşılık verdi. Oyuncu da Saraçoğlu ile pozlarını profilinden kaldırdı. Mert Yazıcıoğlu’nun, alakasının bitmesine niye olduğu öne sürülen yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile fotoğraflarını silmesi de dikkatlerden kaçmadı.

“AYRILIK niçinİ ÜÇÜNCÜ KİŞİ DEĞİL”

Mert Yazıcıoğlu’nun, rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı da konuşulmuştu. Tezlerin akabinde açıklama yapan Saraçoğlu, “Birkaç gündür hakkımızda basında çıkan haberler katiyetle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok keyifli bir bağ yaşadık. Lakin sürdürdüğümüz bağımızı aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve hürmet çerçevesinde sonlandırma sonucu aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle birlikte bu sonucumızda hiç bir üçüncü kişinin dahil bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Sevgiyle kalın…” formunda konuşmuştu.?

“ROL ARKADAŞIM”

Hafsanur Sancaktutan da tezlere, şöyle karşılık vermişti:

Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set haricinde da görüşmekten keyifli olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese hoşluklar diliyorum.