Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç galada el ele!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yapımcılığını Şenel İlhan’ın yaptığı ve Buyruk Khalilzadeh’ın üstlendiği, İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan, Serdar Deniz, Nevzat Yılmaz, Aslıhan Karalar’ın takımında yer aldığı ‘Adanış Kutsal Kavga’ sinema sineması, önceki akşamı Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirilen harika gala gecesiyle seyirciyle buluştu.

Gala gecesinde uzunluk gösteren Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç çiftinin memnunlukları gözlerinden okunuyordu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan sevgililer, bir biri hakkında yorumlarda bulundu.

Mustafa Mert Koç, İsmail Filiz’in aksiyon sinemalarını beğendiğini lisana getirirken, “İsmail aksiyon sinemalarını fazlaca seviyor çekimleri her vakit dikkatli bir biçimde sık sık izliyordu” dedi.

“MELİSA DAİMA YANIMDA”
Son periyotta müzikle ilgilenen güzel oyuncu, yeni kesimleri ve yeni albümünden konuştu. Koç, bu mühlet zarfında sevgilisi Melisa Aslı Pamuk’un, daima yanında olduğunu söylemiş oldu. Ünlü isim, evlenecekleri tarafında çıkan haberlerin palavra olduğunu da bir sefer daha vurguladı.

“BANA TAŞINMIŞSIN”
Yaklaşık 10 aydır aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç, birkaç gün evvel de Emirgan’daki La Boom çıkışı objektiflere yansımıştı. Ayaküstü basın mensuplarıyla muhabbet eden ikili, tıpkı konuta taşındıkları, yakın vakitte evlenecekleri tarafındaki haberleriyle alakalı konuşmuştu.

Hoş oyuncu, “Sizler yazmışsınız haberi, sizden öğrendik biz de” dediği sırada sevgilisi, “Bana taşınmışsın’ diye espri yaptım” biçiminde konuşup haberleri yalanlamıştı. 27 yaşındaki Koç, “Melisa çalışıyor ancak daima vakit geçiriyoruz, birebir mesken falan yok” tabirlerini kullanmıştı.

“İNŞALLAH İLERİDE”
“beraberlik resmiyete döküldü mü?” sorusuna Mustafa Mert Koç, “Hayır, yok” karşılığını verdi. Ailelerin tanışmadığını söyleyen Pamuk, “İnşallah ileride, niye olmasın?” demişti.

“ONDAN DAİMA AKIL ALIYORUM”
Mustafa Mert Koç, “Son vakit içinderda müzikle ilgileniyorum, stüdyo falan yaptık eve” dedi. Melisa Aslı Pamuk’a müzikle aranız nasıl diye sorulduğu sırada sevgilisi Koç, “Çok âlâ ben daima akıl alıyorum ondan” diye konuşmuştu.

OYUNCU ÇİFTTEN ‘EVLİLİK’ AÇIKLAMASI
Yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz eylül ayında birinci sefer yan yana görüntülenen Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç çifti münasebetleri hakkında konuşmuştu.

Koç, hususla ilgili; “Süper gidiyor, her şey yolunda” demişti. “Nasıl tanıştınız?” sorusunu cevaplayan oyuncu, “Tanışma öykümüz hayli uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ancak hayli hoş gidiyor her şey, hiç bir ıstırap yok. Yaklaşık dört aydır beraberyiz” açıklamasını yapmıştı.

“birlikteliğimiz epeyce hoş gidiyor” halinde konuşan Pamuk ise ‘evlilik’ sorularına, “Daha epey erken” karşılığını vermişti. Mustafa Mert Koç da ‘evlilik’ sorusu üzerine “Hayırlısıysa olur lakin şu an o denli bir fikrimiz yok natürel ki. İşimize odaklandık” sözlerini kullanmıştı.